Super Junior《The Renaissance》一齊House Party相愛相殺討論區(32)

1001 回覆
15 Like 4 Dislike
金鐘雲飛起又接得著再打李赫宰成個動作太順暢自然Respect
嗰幕勁好笑 佢仲要係突然變樣然後一腳fing起隻鞋
於是嗰幾集所有人不斷笑佢太多飾物(除咗前排觀眾東海?!)
話唔定撩野鬆鬆係想佢有多啲放送份量
金鐘雲真係好神奇
平時個形象好似好cool唔多出聲但係又好愛哥哥細路
真心respect佢如果成日有人咁樣刺激我我真係會嬲
赫呢個機靈鬼知特哥錫佢成日一齊同海海整估做怪 雖然萬惡之源好多時都係李東海
大雲真係對赫嘅迷之執着(其實自信都有咁嘅傾向
已經無視左李赫宰先生對ELF嘅日常吐糟 佢自己都會老架哼!
其實雲有講過,赫平時唔會咁樣撩佢,唔會咁同佢講野一切都係節目效果
好同意最後個句
如果係異性真係好似以前d小學雞送女仔方法引佢主意咁
其實近呢年幾兩年嘅綜藝大雲都放開左好多嘅感覺 覺得中間個時d時間同佢錯開左,너 아니면 안돼 個期應該出solo個時又無出(諗起金唱片單野),到之後因為入伍出番黎個solo 又係三主唱入面較差個一個,感覺上令到佢好無自信,重要black suit個期得佢一個主唱,錄音個度勁chur佢都好大壓力,所以個時佢都唔係好多講野,明明係話癆雲
希望野鬆鬆個solo唔好拖咁耐快d出啦,日常都想隊冧label SJ d人
搵人同我熄左佢同旭個mic佢
主唱們都中意對住個mic笑
其實佢哋撩大雲都係想佢有多啲放送份量
平時啲人成鬼日cut走咗大雲
唔係咁嘅話都唔會比我哋見到金鐘雲咁可愛
我怕可能去到5月啦
月尾伯賢出,之後4月wendy,個勢似5月打後,一個月一主唱回歸
旭係fortune cookie講左好似都有新歌出
旭學咗佢啲笑聲之後仲過分
熄左mic都聽到㗎cls
閃好似都4月repackage
不過SM係唔會同你避
佢最鍾意同一時間放晒啲人出晒嚟
可唔可以有音量預警,再咁落去我呢d earphone user會聾
成日諗番起旭之前係hidden track 個次,好想叫佢放低支咪自先笑 收音組respect 可能要claim工傷
早幾日睇咗大小雲兩個嘅沒有經理人跟隨的旅行...睇到想喊
但諗返之後出嘅綜藝(Super TV, SJ Returns, weekly idol同knowing brothers)大雲都精神啲開心啲同放啲 先無咁唔開心
期待野鬆鬆嘅solo
赫宰嘅Rap
旭嘅笑聲係唔需要咪都可以千里傳音㗎
btw youtube竟然無咗hidden track嗰幾條片,明明印象中應該係官方channel upload...
旭嘅笑聲會令你好想跟住一齊笑
唔知會唔會有beyond live呢
我覺得好歡愉,唔怕佢地嘈只怕佢地有人靜

馬治喺節目都偏靜,係表情搭救咋
馬始係亂用樣嘅門面
SJ Global啱啱出咗(但未睇) 竟然一upload就有英文字幕
馬始明明係CEO,但背景係咪講佢哋係小職員
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞