Super Junior《The Renaissance》一齊House Party相愛相殺討論區(32)

1001 回覆
15 Like 4 Dislike
佢兩個對哂眼色,似係準備左surprise?
咁快就一年啦,好期待4月,赫海女孩係唔係又過年啦
官方& 馬始在線提大家上年海海嘅搞作,係時候重溫下
上年佢地有咩搞作呀?
睇到識背
個陣睇live睇到我腐笑咗好耐
如果我有個李東海咁嘅男朋友就好 可惜已經比李赫宰佔有咗
呢度未算最完整 前面嘅對話完全又係情話合集!
舉一反三嘅李東海,人地送couple scarf 比你,你送番三件couple items比人,傲嬌赫成日口裏說不身體卻很誠實嘅着
重有係互相送左la mer cream俾大家嘅媽媽,辛苦海媽媽赫媽媽生左兩個咁可愛嘅活寶出黎
赫上年線上生日會佢走左出搵佢,個錢蛋糕係因為赫抓周嘅時候係抓到錢~

小情侶當日live電話連線通話節錄(有個mission要海講「喔扭扭扭扭扭扭」:
-
赫:呀!你慢了啦!你這笨蛋!
海:你以為我不知道嗎?
赫:時間過了啦。
海:我對你,總是不會慢一步的。
赫:你總是,你比起我總是慢一步好嗎?
海:你對我來說!絕對不會!慢一步!好嗎!
赫:你總是遲了一步,你為甚麼就不能跟上我的步伐呢?如果我踏了一步,你應該也要踏一步跟上啊。
海:…難道你不知道要保持社交距離嗎?
赫:你和我之間要有距離嗎?
海:距離要1公尺
赫:我說,你和我之間是要有距離的嗎?
海:國家說要保持距離的呦。
赫:國家說的距離很重要嗎?
海:(安靜)
赫:當然很重要呵呵。很重要,超重要。
海:喔扭扭扭扭扭扭扭~
赫:你這個應該要快點說出來的啊!時間都過去了你這笨蛋!

跟住就係片入面李東海登場
https://youtu.be/YK0ssTEq7hc

呢段比較完整,有埋通話
移動海又ig live ing
其實點解要講喔扭扭扭扭扭扭
係咪東海成日整呢種聲
零國語言擁有者
喂呀李東海真係戀愛大師黎
真係甜到痴線,我而家好期待星期日
諗緊如果佢拎個結他出黎,是咪求婚情節黎?
有15周年個live重播啦
邊度
Vlive,要買咗先有得睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞