Super Junior《The Renaissance》一齊House Party相愛相殺討論區(32)

1001 回覆
15 Like 4 Dislike
岩岩睇完 李赫宰先生又眼齦起飛同貴婦叉腰
又情侶裝
宣示主權是必須的
李某海bubble個邊驚死我地唔知出左video
平時又無咁熱心用bubble 點解我哋唔係李赫宰
另一半生日咁大件事即刻提提大家,好有愛
仲要用啲好柔和夢幻feel嘅filter咁
唔知陣間live又有咩搞作
今日係幾點live?
香港時間5點
應該係喺赫個youtube channel?
大家sub咗未
https://www.youtube.com/channel/UCZg4Hm6gXBmlVoZwVJg0ykQ
好正 等中字
淨係聽得明海話我愛你
今日糖度又爆標

海:Happy Birthday To U~~
赫:OK 呀!就唱到這裡,我知道了,OK thank you
海:Happy Birthday To U~~
赫:呀呀呀,李東嘿,我現在沒有那個時間
海:時間不是還很長嗎?
赫:不是不是 我沒有多餘的時間
海:那我掛了!不要打電話了!
赫:不是不是 你要幫我做一個很重要的決定
海:我不做決定的
赫:哎咦!我會再尊重你的意見啊
海:反正我提了意見你又不採納你還要我做什麼?
赫:不是的ㅋㅋㅋㅋㅋ
海:啊…今天真是恭喜你啦!我的朋友 銀/赫呀,你一定會很好的~~
赫:我現在要定一下我的名字,頻道名字
海:你就叫銀/赫
赫:我現在先決定叫일단 으녀기 你覺得這個名字行不行
海:我呢…其實就是…不管什麼你喜歡就好,無論你做什麼決定我都會站在你這邊的。就是…我會一直站在你身邊的~你想做的事情就都去做吧
赫:你愛我嗎?
海:完全…완전 사랑하지 完全愛你啊
赫:ㅋㅋㅋ
海:呀 我愛你呀!撒浪嘿(我愛你)
赫:有多愛我
海:真的…真的超級超級愛你
赫:還是很不足啊
(聽到叮叮叮的聲音)
赫:呀!你在停車嗎?
海:我是這個世界上……雖然不是我在停車ㅋㅋㅋㅋ
赫:我現在問你 你覺得일단 으녀기這個名字行不行?
海:我覺得……일단 이동~해 (就先叫李東嘿)就叫這個名字
赫:(掛斷)問他是問不出答案的,답이 안 나와요~問不出答案~~

已盲
我地係D&E入面既&
https://youtu.be/YPM5mPKjmH0
台灣啲韓娛新聞真係快手
我愛偶像一定有小編係&女孩
之前係會寫赫海真愛報導
重有之前個訪問話海海係知我常常,我要他係咩意思架
我覺得我地連& / 逗號都唔係
李倆係負距離的
有睇 “我常常需要他”
所以三輯個logo連&都無埋
佢哋退伍之後嘅感情升晒溫 真係小別勝新婚
睇琴日d簽售後記,大雲有份揀今次album d 衫
然後佢係自己負責design 左solo album 個cover同埋入面d styling
好期待
仲有無多啲關於SOLO ALBUM嘅嘢
睇gloomy behind cut又係好sweet
赫宰仲要係東海面前講係佢生日要搞個東海唔知嘅驚喜生日party
大佬呀sweet到
今日冇字幕見到嘅時候已經覺得不得了
今日睇埋字幕版,痴線架!!
우리 영원하자
죽을 때까지 옆에 같이 있어주자

直接大叫!!
請問gloomy behind cut 即係咩?
大笑個到 以為佢哋要kiss 祝百年好合
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞