Super Junior《The Renaissance》一齊House Party相愛相殺討論區(32)

1001 回覆
15 Like 4 Dislike
唔知係咪年紀問題
我真係唔係好識欣賞狂加電音嘅trap 即係nct嗰種

雖然我嚴格黎講係house party入坑
但係覺得最適合sj嘅風格係devil嗰種雅痞
舞蹈強度唔算大但係要跳到嗰種雅痞風好難
加上高難度走位同舞台動線係sj最大優勢
如果想轉型 其實行呢種風格都唔錯?
睇Danny show睇到好多韓文comment
以為仲有好多韓粉
點知本地銷量咁低
啲kelf去曬邊
淨係得個睇字
我都係

Devil讚
House party其實都降低左舞蹈強度
玩多左啲舞台劇成份
我覺得依種都好好 成員們應該都無咁辛苦
都唔係kpop係咁,係成個mainstream
外國最賣得都係呢種hip hop trap,早幾年就edm
其實佢哋個個30幾,身體負荷唔到長時期太高強度嘅舞蹈好正常。
devil magic個次10周年係好正,black suit撇開舞蹈,個種風格都好岩佢地,係軍畢後由以前幼嫩少年慢慢成長蛻變做成熟男人獨有嘅魅力,無左個種年少氣盛,重要係着到好密實都好你都覺得好sexy
一直都係信和sky music 訂 準時收貨 仲有計銷量證明 (非打手)
超認同最後嗰幾句
Black Suit係其中一首令我入坑嘅歌 行雅痞紳士成熟魅力路線好啱而家嘅哥哥s (然後台下好痴線)
我見他係Facebook 都有銷量證明🤔 所以先同佢買
佢哋真係少年感仲係有
但又好有成熟魅力
你想要嘅佢哋都有
平時打鬧個種氣氛完全係10幾20年都不變,真係識於微時個時先會咁!
當然哥哥們都保養得好好完全唔似30代中後半要奔四嘅人
無化妝個時真係重好有少年感,老嘅只有ELF
明明妖精先唔會老(誤?)
有無人會訂雲哥本寫真????
童童中左武肺
我屌支那老母
希望佢快啲好返啦
童童
童童要快啲好返!!!!

16週年youtube live嗰日係咪好耐之前預先錄好?
睇報導話童童10號做test發現中咗,又同其他成員schedule無重疊
睇報導寫到1999所以自己推斷:
童10號發現係密切接觸者去做test
咁似係6號到10號之間唔知邊日做咗密接
由佢同嗰個人見面到確診
期間都無見到member 亦都無拍認哥同綜藝

希望童童快啲好返
特哥家姐結婚都要去㗎嘛
https://youtu.be/O5Obe5NyaoM
無衫可除嘅赫
https://youtu.be/shQ9fCzJUFE
是日人歌末放
想講佢兩個今日件賽車褸好有心有哂D&E logo & zero
件tee先係重點係king & queen
海最後慢慢靠過去赫度好可愛

希望佢地完左可以好好咁休息
食返啲肉返黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞