Super Junior《The Renaissance》一齊House Party相愛相殺討論區(32)

1001 回覆
15 Like 4 Dislike
見你一直話比人玩 好想知點解咁講,比人玩咩?
咁又唔洗講最唔受歡迎
今次個個都好有貴族feel好好睇呀
其實佢覺得唔受歡迎姐
都出道16年 其實大家都唔會計較呢啲㗎喇
同埋我覺得9個都好受歡迎
只係唔同地區同年齡層 影響佢哋買唔買個人專

例如童童係綜藝人 鍾意佢嘅人年齡層好廣
雖然唔會專登買專 但係人氣同知名度都好高

赫海嘅飯本來就好肯花錢買專
圭近年圈咗好多韓飯 韓國人氣最高應該係佢
大雲感覺係中日粉絲都好多 好願意花錢
所以先會有分布唔平均 唔關受唔受歡迎

其實我自己都會有本命副命
但係每位哥哥都值得我哋嘅寵愛
最好都係鍾意全隊all in啦
係咪因為5月雲都出專輯,所以大隊回歸後4月都唔會有咁多綜藝?定focus咗喺sj global度

https://www.instagram.com/p/CN1Z3uFrnUF/?igshid=1w27qwuzgxoov

22/4 5pm KST首播!大家戴定超睇啦
睇唔慣海海個頭 變咗攻
赫海不可逆,海就算撩赫,一被反撩就即刻怕醜到走
夢回當年警察海個種,戴番個副金絲圓框真係無點變
如果你指全員上的綜藝,通常都係回歸期先比較多
好好聽
右下角個icon
好多人跪求緊出高清圖

逢星期四至日 5pm KST
喂 我有呀 有人修咗出嚟

雲哥哥mini 4輯主打有消息啦
23.04.2021 星期五5pm KST 公開MV teaser
叫phantom pain
係公開MV i’m so sorry 打錯
然後5月3就出碟
https://n.news.naver.com/entertain/article/108/0002948999
頂你label洗唔洗趕成咁
不過好似5月打大交咁勁多comeback
又會咁突然兩日後就出MV
期待
雖然雲日日用唔同語言tease等多陣等多陣,都係覺得星期五有MV有少少突然
另外SJ官方FB有個survey link
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc4qN-AQz45ZQPYjrwXpfRtv-6R3ohjjXTrK9MN10DzpQ-gsQ/viewform
有興趣可以填下~ 第3條問題問想聽雲唱邊首歌,唔知係咪會有cover
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞