Super Junior《The Renaissance》一齊House Party相愛相殺討論區(32)

1001 回覆
15 Like 4 Dislike
Btw 雲演技真係幾好,覺得仲好過始源少少(馬始都好好)
點解仲未有劇拍
講起少年,photobook有張相我覺得好似初出道嗰陣 (唔識po相lol)
以前未入坑
睇voice就已經覺得佢演技幾好幾自然

之後入坑先發現原來佢就係藝聲
雲仲要有種 少少抑鬱 好blue嘅特別氣質
如果有戲拍 一定可以發揮得好好
好襯女主順眼
一望就覺得個女主好熟面口,之後先知原來係《雖然是精神病但沒關係》女二
最初indie soft rock 個種好舒服
慢慢progress去到last chorus個climax
britpop 個 influence 好明顯
雲把聲好岩唱呢d
cls 勁好聽(好想單曲循環但刷音源緊要d)
我都係
入坑之後,我比我男友睇雲回歸時期啲打扮,佢都嚇左跳,然後話雲套劇入面做得好
好靚啊女二
真係好襯
synthpop
岩岩終於得閒睇mv
女主笑得好好睇好cute
雲哥哥可塑性好高重要咁童顏!
嘩lost heart真係 好少見韓文歌係呢種style
成隻碟都好正 金鐘雲
好開心雲有機會做到唔同風格嘅音樂
我哋又可以睇到唔同風格嘅佢,而唔係傳統嘅kpop ballad (諗起琴日個live佢好似話自己唔太聽抒情歌 )

btw雲cover hyukoh嘅wi ing 都好正
https://www.youtube.com/watch?v=Cjy6qcYiGSw&list=PLpFdN6GN5Bmq8FSTc3GdZrK03zxKrF2M7

得閒聽下The Black Skirts先
https://youtu.be/_bXF9i2xuns
旭同馬始個地產廣告有後續啦
笑死馬始每次都俾旭嘅 자신있어 嚇親
明明最初係霸道總裁風,最後都係會亂用面
旭真係嘈交都好可愛
馬始攬住隻馬 係咪專登
笑死 段片枱面仲有堆fortune cookies
多方面binc
有冇人睇過花美男連續事件 見到佢地做戲諗起套戲嗰陣佢兩個好搞笑
後面花絮嗰度見到旭大笑 我腦海就會有佢嘅笑聲
希大阿
半夜感人mode
搞到我
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞