Super Junior《The Renaissance》一齊House Party相愛相殺討論區(32)

1001 回覆
15 Like 4 Dislike
最好養嘅富二代 最鍾意亂用臉嘅門面
馬始源生日快樂
No challenge, No change

都係比返啲形象佢先
馬始,生日快樂
始源aka馬始馬社長CEO國會議員生日快樂!
馬馬生日快樂,好開心入坑不久已經見證到赫同馬馬生日,入坑真係人生一個好重要但正確嘅決定想當初就係睇咗她很漂亮先留意馬馬,繼而追sj,睇sj綜藝,聽sj嘅歌,睇佢地新聞同過去現在嘅事,都令我生活每刻留意佢地時感到份外興奮同充實,最鐘意睇佢地之間嘅互動,馬馬無條件關愛同整盞隊友都係份外令人窩心嘅事,全部人都要健康開心,馬社長搵多啲錢實現赫海自稱你口中嘅願望,一次請全隊人旅行
祝label SJ代表nim(?) &嘅官方代表 / 社長,우리 마시 생일 축하해 ㅋㅋㅋ

然後門有兩面

我地號馬社長其實係哥哥面前都幾cute架,話哂都做過限定忙內(最唔似忙內嘅忙內,可能因為赫海兩個太小朋友)

但係兩個忙內面前就即刻好大哥哥feel

重有小赫海~明明係同歲但似佢兩個嘅哥哥,果然係團寵同隱形團寵

最後放埋銀始海大三角 最後個張rockstar 嘅青春肉體而家不復見啦
其實係姓崔嘅馬始生日快樂
希大嗰陣諗起馬始係忙內個樣
可惜8個c出事 搞到return1無乜限定忙內
重有super tv 始終覺得第一季佢地自己玩得開心d
第二季接旭寶退伍去濟州島個時圭圭又未退伍
好想有9人嘅旅遊特輯,不過首先要冇咗肺炎

雲solo 倒數一個月!呢張bubble張講左可以post 是咪暗示有4個ver
又可以儲定錢啦🙈
一個月唔夠時間回血
快d再去睇海海個mini concert video! 50萬view有special video!!

日常讚嘆海嘅美貌,完全明白東傻同著名海哇圭嘅心情
真心靚仔到顛
好羨慕海唯圭可以近距離見到神顏
https://youtu.be/uFJ73iAt8wc
好想快點聽圭新歌Coffee
其實小卡係大約幾錢一張?😂
偷偷地買佐希大bubble
呢家心思思想買埋利特
等一個月後買二人卷定直接買好
特哥同希大信息量都好大,買啦買啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞