Running Man 討論區 (36)

1001 回覆
15 Like 2 Dislike
lm
同龍年兄弟一齊食飯既話好似會飲酒
不過唔知道有無記錯
最尾真係靠佢carry,製作團隊啲tips全部廢晒
今集又玩石鎮催眠位 玩咗咁多次都仲係咁好笑,成員之間嘅默契好掂
其實個條動作題 石鎮個答案應該係錯
叫個動作係唔俾郁膊頭 但係佢做果個動作拗晒咁
如果唔拗膊頭係做唔到正手轉反手

佢本身個答案都係有拗膊頭,只不過分開兩次拗個感覺冇咁大
其實做藝人食煙真係好正常 特別係演員大多數都會食煙 以香港電影為例 基本上每套電影都有食煙嘅鏡頭
我無覺得咩正唔正常 會影響形象
我自己都食煙
KJK後生有食過煙但戒左,飲酒好似一年飲兩次到(年尾慶祝個陣)
kjk而家放鬆左冇咁緊應該都會飲既,不過估係慶祝個陣先飲多
大神就真係完全唔飲,唔飲既程度係成個圈都知佢唔飲
啊我記得啦 光洙搵大神做戀愛諮詢個時好似係飲茶
次次鐘國話撤資石鎮都話要注資
showq
我覺得佢地心諗最多咪食紙菜飯

點知係雞胸
有肉食都幾好其實我自己想食kjk個餐多過拉面
成日錄綜藝都要食拉麵 其實都鄧佢哋身體辛苦
Kjk應該係飲幾杯而唔係劈酒
光洙好似講過佢+kjk+智孝間唔中會去飲酒
一隻game就睇到主持功力

本來kjk 都係好正經咁玩
劉在石出黎摸完腳趾摸口

之後哈哈出黎玩跳舞
kjk 都醒目轉style 玩運動

之後仲叫池石鎮出黎又撚佢
其實我覺得佢第一個game 喱埋個位揀得唔錯 但係比人鬧

唔係vj 既話肯定有排揾
無 鐘國只有重要日子先飲 其他事出去同朋友聚會唔飲 不果會去傾計 反而飲咖啡多
4日播出的MBCFM4U《池石鎮的兩點約會》中,演員宋智孝作為嘉賓出演了節目。
當天,宋智孝表示:"實際上,我的身高是168cm,但是因為肩窄,坐下的時候會看起來很矮小,所以才顯得個子很小。"
提到《RunningMan》成員金鐘國,她說道:"比起不喝酒的金鐘國,我覺得很愛喝酒的金建模更好","在竊竊私語的時候,就著下酒菜喝一杯不是更好嘛。鍾國歐巴因為太擅長自我管理了,所以和他變親也用了很長一段時間。"
記得果陣光洙話同kjk想撇甩智孝跟住比佢跟蹤
係 講忘年會後=每年一次公司聚餐 running man talk有講過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞