Running Man 討論區 (36)

1001 回覆
15 Like 2 Dislike
我覺得笑位問題係太快完
本身個笑位係好笑 但好快就cut咗 好似冇時間比觀眾笑咁
個人感覺
今集遊戲setting同剪接差咁啲
不過都睇得過嘅 最多飛第一個game(個人技)
我覺得成集都有好多笑位
雖然啲笑位多數係返成員身上
個表情
智孝
明佢哋啱啱爆紅想要個人技嗰part
加深觀眾對每個成員嘅印象
但係講到話會按度身訂造
玩running man經典遊戲
都居然無撕名牌...
真係唔好要個人技
玩個短短地嘅撕名牌都好啊
撕名牌呢啲嘢
佢哋份人唔洗好fun都至少唔會悶場啊嘛
係 諗唔明
女團嚟講 寶弼Blackpink嗰集做得唔差
用返差唔多嘅結構 個人覺得至少玩味高d
呢集好似唔多突出到啲嘉賓
做隊長揀邊個拎獎牌 好無謂嘅設定
個個都走貪心路線
大神除眼鏡真係好路人
但今集昭旻幾靚
其實今集係好笑嘅
笑點喺哂成員同嘉賓度,遊戲就有改善空間
開場唔錯幾好笑
不過後面有啲浪費咗個開場
獎品就好明顯做比嘉賓
btw 光洙又去到新境界
太監
請問呢個係邊個字幕組
開場加搭車咁就完左兩個回合 仲要冇咩特別

明明係個好機會高收視
今集個setting麻麻
雖然光洙haha果啲有笑位,但整體一般

然後下集又有姓曹果位.....
唔知點解唔太鐘意睇佢
點解佢成日都可以上黎,見得太密
大神愛將
當初加人係加世贊而唔係佢已經算好彩
昭旻真係堅正 一開波玩完就完美融入去做記者
世贊ganggang個image真係build得好 好深刻
其實都冇想像中差到咁
係setting唔掂 但成員同嘉賓都有補救到
未至於話差到開唔到黎睇
佢個通篇剪搞到好唔通順 仲要放一大篇車game
其實真係剪得好差 一開波又cut歌 主唱表演劍舞又剪左段直接變左昭旻嘔吐
中間車game係好笑 但又真係太長
雖然未至於差到睇唔落手
但真係有D失望 播之前仲預告話為brave girls而設嘅遊戲
一黎係冇主題 隔離認哥拍完一個星期播其實仲急
但認哥真係將bg逆襲故事嘅主題發揮得好好 有笑位有感動位又promo到嘉賓

反而RM真係有D浪費左 唔講嘉賓佢地綜藝感好唔好 成個setting都好有問題
你寧願最後成員拎到獎送比嘉賓 都唔好將個遊戲setting做到好似送比嘉賓咁 完全冇戲劇性可言

仲有係剪輯 今集睇佢cut嘅長度 我覺得幾乎夠一集半或者兩集咁滯
promo女團 cut歌 才藝表演cut嘉賓
車game又太長 食飯game cut到連前因後果都冇埋
後面油漆 明明可以一隊兩個攻 兩個比人油就夠
後尾又玩到有第3個成員要比人油 但又唔係4個比人油哂
寧寧舍舍一隊有一個單丁唔駛去玩 唔知想點
去拎獎牌嗰度又拍得好虛無 明明有兩個嘉賓都飛蛾上身 識RM玩法
但完全唔強調下 變到最尾無啦啦佢地就勁多獎牌

今集笑位都多 但純粹係靠成員間carry 嘉賓都算玩得放 車厘龜個笑聲
衰個setting同剪輯 寶弼真係要研究下嘉賓回點先做得好
難得上次penthouse嗰集都算唔差
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞