Running Man 討論區 (36)

1001 回覆
15 Like 2 Dislike
今集悶到,飛飛下就飛哂成集,好似無睇過咁
我就調轉因為rm 而走去睇 BG 啲野,之前唔知係乜事,睇完覺得好勵志
仲以為會食住brave 要玩下d試膽既game 點知咁無聊.....
大部份靠人氣內定決定勝負
認哥就完全俾晒足夠環節 BG 發揮

無睇開認哥 , 但今集真係好好睇
認哥室內綜藝不嬲係易發揮啲
RM唔係個個都發揮到
一來啦
二來認哥後面個情景劇先真正係度身訂做
叫fans黎互動 同roora合唱比主唱show off唱功
跟住喺fans面前表演又滿足到武肺fans黎唔到現場睇表演嘅遺憾
rollin'完全版真係要有D軍人嗌hey先最有靈魂
running歌謠計分其實都冇乜關連
一係你好似認哥/rain個節目咁請d軍人/fans黎
今集d內容完全突顯唔到bg嘅背後嘅勵志故事
假設冇睇過認哥 冇了解過任何bg嘅野
單睇rm 根本完全唔會了解bg紅d乜
全年最悶(上年4月到今年)
好耐未試過新pd出品飛到咁 飛飛下熄埋
可能我笑點低 呢集我都係到笑到gap gap聲
一多人就控制唔到節目流程
想當年Haha未結婚我係推哈孝㗎
都唔係好多人姐
想問呢隊brave girl點解咁紅?
有咩咁把炮?
我都係
今集整體係好差 但某啲笑位真係好好笑
無可否認遊戲比賽設定真係好廢
但都見到成員同嘉賓都俾足反應,我自己都覺得好好笑
最後滴比滴比,對比起鄭哲民個啲桶叔叔問答,我覺得好十萬倍
但係前半就係鄭哲民經典combo
才藝表演+車game
仲有食飯game
反而覺得前面可以接受
一般idol上嚟玩嘅野
最終任務已經玩過幾次 笑位一模一樣
睇到有少少尷尬

寶弼要加油呀
BG 應該因為做軍人show 做得多 , 舞台實力好強 , 睇 live 一定好過癮 , 聽講果啲軍人 show 只有幾百蚊 (8-10萬 won) 車馬費俾藝人
嘉賓反應夠活躍 , 睇得都幾開心

光洙同昭文今集終於叫做有返交流
其實我都係近排先識佢地,出道6年 諗住解散,有個成員重考埋咖啡師牌揾定後路,好似話因為軍隊d人支持佢哋,成功逆襲,6年第一個第一位,kpop奇蹟
睇番大神 QUIZ 請Brave Girls 果集 , 發覺曹世鎬真係廢 , 基本上可有可無 , 連 Brave Girls 跳舞都一碌柒咁唔識俾反應 , 懷疑佢平日無留意樂壇啲野
冇咁少
係100萬won演出費,車馬費係自己俾
所以基本上係冇咩女團會跑足咁多場軍演,因為冇咩錢搵
同時亦都係因為咁所以今次軍佬,甚至全韓國咁撐佢哋
飯game無所謂
一半人得白飯紫菜 然後被迫扮醜換野食 再被人係口入面搶走
見到都唔開胃
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞