Running Man 討論區 (36)

1001 回覆
15 Like 2 Dislike
認真?
https://youtu.be/4rVaq4yVuqk
Kjk球類愛好者+光洙瘋狂恥笑系列
唔係rm,係熊孩子,佢老母都有出演,另外有po話佢老母都突登唔俾個仔結婚,但係節目又另一個樣。 覺得佢都好慘下

【熱帖】樸秀洪被親哥哥騙走了100億韓元(6000萬RMB)的故事,太可憐了...
樸秀洪從30年前開始一直是獨立個人工作室,當時他哥沒有工作,樸秀洪就讓他哥來給自己當經紀人,公司也由哥嫂倆人一起管理。30多年里,樸秀洪把從出演費、稅務、會計、買樓買地買公寓等所有事情都托付給了哥哥,賺來的錢也都歸哥嫂管。但是哥嫂兩人默默的把所有的東西都登記在了自己的名義下面,對他們來說弟弟就只是一台ATM機。
樸秀洪是怎麼發現這個事實的呢,是剛好去年疫情的時候,大家發起了「善良的房東」活動,說要給中小商鋪的租客減免房租,樸秀洪也參與了這個活動。在這個過程中樸秀洪才發現買的一幢樓登記的不是自己的名字而是哥哥的名字。再一看,3間公寓,7~8個商鋪,出演費等等自己賺來的100億韓元的資產都變成了哥哥的了,這7~8個商鋪每個月光租金就能收4000萬韓元。總之現在哥嫂倆人貪污走了樸秀洪100多億韓元的資產,逃跑了。
而且哥嫂倆人還日常在樸秀洪面前演戲,說會幫他守護資產,裝成勤儉節約從來不用錢的樣子,但是他們女兒的SNS上卻全都是奢侈品。哥嫂還生怕樸秀洪以後結了婚妻子來當家,自己沒錢拿,所以一直反對樸秀洪結婚。
現在樸秀洪媽媽是否退出《我家的熊孩子》還未定。
+補充:100億只是本金,哥嫂用這個100億賺到的錢可能已經超過了400億韓元,有一部分資產已經轉移到了哥嫂孩子的名下。據稅務師說,哥嫂計劃的十分縝密,完美的游走在灰色地帶把一切轉移到了自己名下。現在樸秀洪整個患上了抑鬱症。
好撚慘 唉
其他國家元首答錯就哈哈哈
如果出中國主席佢地答錯亂寫應該比人屌到飛天
普普通通嘅一集
最鍾意睇佢地坐喺度鳩噏
即係之前佢地成班上去玩 話要分租果間屋
其實已經比佢哥偷偷地轉左名?
呢個係咪再早啲 個鼻翼都已經唔同
好慘
熊孩子之前好似拍過佢去阿哥屋企,佢仲好錫阿哥d小朋友
呢個係未應該整完嘅樣
估唔到光洙真係會剪頭髮
佢阿媽仲敢上熊孩子
佢結唔成婚都係佢阿媽害
最初個樣? 呢個樣幾靚女啦
而家個樣好似夾硬整到美國僑胞咁
真係好人無好報 人善被人欺
唔怪得突然清場要閔錫搬走
熊孩子裏面佢阿媽仲扮到幾和善,幾為朴秀洪着想,實則只當佢搖錢樹,驚個仔結婚之後唔再經濟支持屋企,用盡籍口反對個仔結婚,真係人心叵測

朴秀洪已經50歲啦,希望佢承受得住,之後嘅日子可以擺脫家人嘅束縛,過自己嘅生活
成50歲人先知自己大半世人奮鬥得番黎既野全部比晒人 比著係我真係分分鐘買起自己全家
應該係啱啱開始整嘅時候
仲未走火入魔
wtf唔好嚇我
𠵱家眼、鼻都整過,另外有隆唇,隆胸同隆臀。兼且唔知係佢隆得太大定點,無論嘴唇、胸同pat pat都大得好唔自然、好假
好清純
真心慘,30幾歲都話重頭嚟過,佢丫哥真心唔係人重要走左佬一開始揾佢做經理人都係因為佢係丫哥,竟然貪左人d錢。 爆料人話佢丫媽都唔係好一早都知,頭先佢出聲明都有幫佢父母講好說話
成家都痴線
一場兄弟洗唔洗呀
留返少少資產比人都好丫

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞