Running Man 討論區 (36)

1001 回覆
15 Like 2 Dislike
佢次次接梗好似都係用反問既形式答番人 話題終結者咁
HaHa唔抹嘴郁好笑拍一下都可以印到咁深橙色
自從jungkok漢堡包事件就覺得佢好賤
某程度上都同意
如果冇呢件事
我只會覺得佢係唔夠出色嘅演藝人
但而家會覺得佢係唔太好嘅演藝人
雖然有人話佢人品唔差
都覺得佢嗰時可能只係口快快
想有效果而講
奈何呢件事畀人感覺實在太差
無挑果到兩個表情好正
今集係重點係
無限!挑戰!
中間應該有食小食嘅
有好幾個shot都覺得佢好cute
今次真係完全做到唔使咩大場面同特別嘅game都可以成集由頭好睇到尾
又可以準時收工(不過覺得PD可以靜靜雞完咗懵光對決先話夠鐘反正我哋又唔知
無挑嗰度遺忘咗曹笑死
曹嗰種尷尬同conan一樣篤中哂我啲笑點 同埋佢同班member都好熟咁
昭旻先正 睇一開波地圖佢住個位擺明近江南多d 佢邊邊贏都無所謂
今集都有好多搞笑點 好耐無笑得咁盡興
智孝開場做叛徒都好好笑
d獎同罰都好有意思
唔係令到成員好辛苦好難做
係令佢地同其他有獎既同事比較起上黎睇落好慘
而且d遊戲都好有趣味性
淨係第一隻game雖然佢地無做過乜野
但睇得出鐘國贏左佢地成team係真心好開心
燒貝殼同估單位好似都係新嘅?幾有新意
寶弼啲懲罰好小事 但又可以令到佢地燥底
呢幾個好似係新 尤其估單位個part 有好多單位好似識但又唔識 搞到自己個文化水平好差
傷害性唔高 但侮辱性極大
估單位勉強叫識晒
但係因為我讀science+會特別注意dimension+去過美國exchange
唔係有幾個英制單位未必識
仲有個t我都卡左關
第一時間淨係諗到time
依家多咗好多運氣 game
但投入感反而大增,唔會話邊一個特別有優勢

今集係枕頭 game 預咗唔夠 KJK 玩
點打呀 係輸硬 你話光洙對鐘國叫做有得諗吓
一開波碌波仔
Kjk終於成功征服球類
你唔係讀science加用開美制單位點會識
Mach依啲fluid mechanics既野就算中學讀physics都唔識啦 大學先教
exactly
dL chem
mach fluid mechanic/aerospace 之類
ohm 高中phy
gallon yard ft in住過美國
咁啱好我全部中晒 正常人點識
kjk成功用運氣征服球類
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞