Running Man 討論區 (36)

1001 回覆
15 Like 2 Dislike
國鐘出去前:個個留哂係間屋 我唔俾在石哥過黎
開始之後 個個出去是但玩
鐘國一開始真係勁唔好意思又尷尬 我覺得好得意 同佢咁大舊嘅外形好大反差
石鎮催眠個陣 去到一個位光洙唔係暈低 係用手撐大隻眼 笑到我
好幾年冇睇
由Gary下車開始就停左
請問大家 係邊度可以追返?
最好唔使download
好難答你
想suggest你skip晒鄭哲民做主pd嗰d期數
但係skip晒就睇唔到最癲時期既somin
今集幾正常好睇 光洙最後最後都係衝落泥灘到匿埋 食野個part 笑撚咗 鐘國個道全部雞胸肉 nuts
B站
lm
Lm
第一隻GAME鍾國個組全部亂玩笑死
肯定係見到對面得兩個場面會好悶個個跑哂出黎做畫面
食飯個邊鍾國都話你地做乜過黎,呢邊係懲罰

石鎮做MC真係會超想訓,天生超能力者
比起6個傻瓜
劉大神真係好勁
撥水game盡顯身價
國鍾開頭正常玩
到大神淘氣鬼出場 又바지又捽完腳趾放口
之後班1.5把手又接到
哈哈玩edm世灿配合 國鍾玩gym
最後一齊撚王鼻子 呢啲國隊默契真係不得了
btw, 我覺得哈哈昭旻叫世灿做MC 我覺得佢即讓俾王鼻子好好
同rm配合又好好 好似唔值咁多黑
今集應該係近期最好嘅一集,有泥灘經典同不良智孝
加新人開始追返
9周年live show一定要睇
今日Brave girls 拍RM
유정 (車厘龜姐姐) ig update
https://www.instagram.com/p/CMt1qlBnlk4/?igshid=eh6ahdaa4d4u
期待
仲要係度身訂造Brave Girls特輯
石鎮最尾表示輕鬆
第三關pd估唔到石鎮咁勁
有得岀去揾hints應該準備左d野
無得睇sosad
新pd真係越拍越好
追左幾年以前覺得無限挑戰好睇d
而家睇新pd拍既好有個種味道
睇到d成員互相配合搞笑好睇好多
新pd功力好好 連字幕都整得好笑

4月BG嗰集今日拍
今集真係重回巔峰水準
一開頭睇以為佢又跪低
再睇原來kick親 隔住mon都覺得痛
lm
今集由第一個game開始笑到落尾
笑位是旦都講到幾個
最深刻係鍾國話要撤資 石鎮即刻話投資入去
無嘉賓幾時都咁好睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞