Running Man 討論區 (36)

1001 回覆
15 Like 2 Dislike
所以話今集rm完全突出唔到佢地嘅故事
我都係佢地拎一位先識佢地 個故事勵志到我好欣賞佢地
空白期有影片嘅軍演60幾場 最遠去到嗰個白x島仲要近北韓
金仔發癲可能佢地就有危險
跟住youtube條片出完引發左歷屆軍人嘅共鳴
同時都比世人知道原來喺首爾睇唔到嘅背後bg為軍人貢獻左咁多
佢地d fanbase都好癲好勵志可能係因為已經人到中年有些少成就
又買股票又盛推佢地上高位
佢哋要多謝upload 個條video 嘅大大
睇完Brave Girl 歷史好癲, 個條片真係幫左佢地好多
覺得呢班人好撚on9 講到running man而家係拍紀錄片咁

遊戲節目係請嘉賓上嚟玩遊戲 想知brave girls嘅經濟去睇訪談節目咪夠係咁攞認哥比較唔知為乜

今集嘉賓效果差無可厚非 節目組想食個熱潮但brave girls的確冇乜上綜藝經驗 做唔到效果 只可以話賭輸咗少少
果個 youtube channal 本身都係專剪藝人精華 , 但今次條片嘅精華係班軍人嘅投入反應 , 首歌有幾個應援位 , 睇完會覺得好震撼
見到啲人攞認哥黎同rm比真係笑而不語
認哥成集3分2時間都係吹水節目 要聽故仔就上talk show節目啦
上得rm緊係想睇佢地另一面玩game啦 唔通成集12個人圍埋一齊講歷史?
大神係巴士已經好短時間介紹左佢地 仲想點
今集主題我覺得圍繞idol冇問題 係game差啲姐
當年三大pd係到都會有死火既一集啦 比啲機會後生啦
利申:rm死忠
要登入
無聊到 睇到一半唔想睇落去
輕鬆睇,idol 初次上綜藝玩啲基本遊戲俾觀眾了解
今日先睇Brave girl呢集
一睇到才藝表演...
不能同意更多
idol上running man 更多係因為可以宣傳,因為多外國人睇
好似今集咁本身好多唔識bg既人都特登search條片黎睇同埋去聽rollin',宣傳目的已經達到架啦,對bg黎講絕對有賺冇蝕
同埋RM應該係idol幾想上既綜藝之一
上得都應該係人氣指標
https://www.youtube.com/watch?v=aM7a_6VailA
有冇人有睇前幾日開live
昭旻跳rollin'跌咗件外套
光洙智孝跳舞真係笑死
有冇中字?
未必有
因為係突發開,官方channel都冇back up
好難有片源俾b站做
認哥後半段都唔算係talk show啦...
大家都想趁佢地爆紅想食個熱潮
少時同BP上黎都冇今集播之前咁鋪天蓋地宣傳
出哂新聞話為佢地而設
好似之前布拉姆斯同penthouse套劇組上黎咁
可能有D牽強但成集主題同遊戲都同套劇扯得上關係
至於今集 我都係睇左之前ig d 預告先去睇究竟個女團咩料
但你話今集個主題係咪真係好似新聞咁為佢地而設
我又覺得真係吹大左小小
今集唔係話為BG嚟玩而制定流程咩
做咩講到要介紹到BG嘅經歷咁
要介紹經歷就太誇張
但製作組事前吹到度身訂造,又話要為一完BG上RM玩game既夢想而設計遊戲任務就吹大咗
我相信佢哋上黎係想試撕名牌(好多演員/idol上黎都想試撕名牌個感覺),但就勁無聊咁玩滴比滴比同巴士game
我見上面都冇人話要講佢地歷史
又會無啦啦spin落去講歷史度都有
不過bg可以玩到好多主題 苦盡甘來 堅持到底
或者軍人情景劇設定 得兩隊女團黎軍演
一隊係懵瘋 出場比成員係咁噓
另一隊就bg 成員係咁捧 就咁講都諗到好多劇本
原來下一集有草娥
個預告Somin撳住錫呀智孝
執哂gip 會唔會有過夜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞