Running Man 討論區 (36)

1001 回覆
15 Like 2 Dislike
繁中一定係得台灣先有
cctvb mytvsuper唔知仲有冇更新
香港本土有個「茶記字幕組」,但可能時間長唔夠資源翻譯RM,同埋都唔係定時更新
應該又有呢一幕
大神無端端 q佢出黎
佢又一臉扮傻扮突然
睇到d game都係翻炒

不過都好難怪
長期要係室內玩
劉line竟然有佢
今集.........

跳住黎睇
期望太大
期望太大 失望越大
我無期望過都覺得唔掂
今集真係幾尷下
不過班女之前應該都冇乜機會上綜藝
睇得出成員知佢地唔熟手都比足反應救場 上認哥都係咁
只能夠講遊戲方面真係可以設計好d
其實係,幾次都係第一個拎次次都係拎最多,好難唔羊如果識做既,可以俾第2d人拎先,or一開始拎一個咁大把,第2,3個拎一定會背叛,我諗會有多d效果。睇到最後,見到都係將自己放係第一拎,其實d獎牌數量已經拋離哂 不過今集個設計又係mama,寧願pd做翻平時咁,好過突登迎合idols d game搞到一忽忽咁
證明佢地係熱心fans,知道自己拎先最穩陣
pd可能見咁熱門上黎,唔敢賭玩新野,變左行之前個套不過遊戲上改d野咁
今集上班路真係好正,其他遊戲都係要成員做笑點
嘉賓係車到都話已經準備散團,成班真係新手唔熟做唔到好效果
睇佢地d wideshot都知rm真係好多cam
佢地霉左咁耐 一黎就rm有壓力都少不免
見d cam focus佢地d動作表情都係小心翼翼咁
真係,而家熱門彈起小心翼翼d好過俾人又捉到野走黎鬧
韓國網民顛起上黎好恐怖
所以我話佢哋對RM係真愛 佢哋上認哥都只係話開心同感受到人氣存在
佢哋逆行之後第一個訪問已經講最想上既綜藝係RM
而且又熟成員套路,如果今集係玩交R幣應該又會刺激啲
主唱座想打板個陣見到光洙打都即刻縮
韓國d觀眾多種標準得好犀利
佢地接受到你就你做乜都得 好似jessi咁 無啦啦打巴光洙
jessi做d韓網民先接受到 你試下換其他人 一定比人屌到仆街
但車厘龜最後玩埋一份,用手幫光洙塗顏料又冇乜事
同埋佢真係玩到癲哂 啲笑聲
韓國d標準真係cls
之前RM佢地成日偷野 偷貼紙偷R coin
就有人屌咩教壞細路
可能太趕無乜諗個人技
果堆個人技無咩綜藝感可以發揮到
佢地睇周星馳d戲駛唔駛blur撚哂d畫面
唔知係咪驚佢地冇點喺電視上鏡所以比佢地做個人技
其實我都覺得用個人技promo自己麻麻 不如係過程中show off下佢地最真摯嘅一面好過
不過我覺得rm佢地d個人技係有d hea 認哥主唱劍舞舞得好睇好多
今集咩事 舊pd 係咪返咗黎???
重蹈覆轍 開場開半個鐘 仲要每個成員嘅特長逐個講
飛住睇完開場就冇睇
根本冇必要講特長
玩多啲game 嘉賓識玩識做嘅搞笑嘅話
Rm又多啲人睇 佢地又吸到fans
真係好無謂
鬥眼大 根本唔洗量條女一出現已經見到佢對眼好大啦
今集寶弼應該係專登設計返同以前一樣 令大家唔會遺忘毒撚個時既RM係點廢法
不過一集半集好啦 唔好再多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞