Running Man 討論區 (36)

1001 回覆
15 Like 2 Dislike
開得口講就一定係假 真野邊會攞出黎講
人哋打份工啫 邊有咁多戲假情真
你估個個宋慧喬咩
智孝冇行程就食訓
鐘國就做GYM
同埋想搵個可以一齊做運動既女人
已經冇可能啦
其實都幾蹺!金鍾國同「宮」兩位女主角(尹恩惠、宋智孝)都有love lines!
呢啲真心觀點與角度
話唔埋既
正常女人點頂得順個男友/老公日日走去做幾個鐘gym而唔理自己
反而智孝冇行程就訓,咁樣反而唔會理鍾國走左去做gym
唔好ff咁多la,呢d話題討論黎都係3幅屁 根本重係同一個節目到做重要係rm,一齊既機會都好低。大家係同事工作行先,同埋都10年,一開始既好感有都變無la
Agree 佢兩個其實幾襯
最搞笑係有集大神同鐘國笑佢
你當年接受Gary 上超人果個就係你
以前佢地仲未喺其他節目度講到出口係家人/冇可能
依家除左懵鍾 忙內line都比人話架 仲有國旻兄妹
如果佢地冇喺其他地方度講都仲有空間 講到出口仲FF有小小自欺欺人
昭旻世燦無左啦
唔係話昭旻比人見到拍拖咩
未有人講之前 係熊孩子鐘國仲幫世燦同佢拉線
諗起光洙昭旻攞情侶cp大賞 啊申東燁實牙實齒話佢地兩個一定一齊咗
冇人講我講Jessi唱dance monkey正到
aggerreplay咗兩次嗰段
YouTube有成首聽
有機會既,而家成員真係玩得放左好多
呢班睇預告都似玩得個批黎,反而上節目既演員就真係好多都要錫身玩得唔放
我自己估係個時gary有鐘意
但智孝個陣有拍拖/對gary冇咩feel,有機會拒絕左佢
到有集推周一既時候搵醫生做測試已經冇咩反應,gary都已經係當同事
而人就係咁,到gary走左先開始諗呢個人幾好,但人都走埋已經太遲

不過以上純粹猜測勿認真

之後大神有集都diss智孝一句,你如果有行落去,同gary拍超人回來了個個係你
嗰句係鐘國diss嘅
係咩,我剩係記得呢句已經唔記得邊個講
講完影住智孝個樣真係好正
但係大神有一集又有少少認真咁講佢覺得國鐘同智孝結婚係最好
個人觀感係gary撩女嘅說話好撚叻 智孝受唔受佢都圓到場
https://www.instagram.com/tv/CNOcrk_HHGS/?igshid=xv90f4ewo055
最想見到既成員
王鼻可以期待啦
就算唔係真情侶 我覺得佢地啲行為表演私下都真係熟又會岀下不良智孝鬧鐘國都幾好笑呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞