[Flightsim撚]模擬飛行集中討論區(31)

1001 回覆
11 Like 5 Dislike
想問下無啦啦開game要我簡入safe mode or normal mode但兩個都一入就彈有咩解決方法

已試過del晒所有mods同係game pass驗證過都唔得
新手想問下RJOO去RJTT條路線
用simbrief,無頭無尾咁得條直線,睇flightrada 32L起飛即刻轉左,睇chart唔明點定義轉到幾時
日本嘅AIC有幾張係Change of Flight Planned Routes,入面會搵到喺日本FIR可以飛嘅Routes。
(https://aisjapan.mlit.go.jp/html/AIP/html/20230223/frame/index-en-JP.html#efct=20230301)

以RJOO-RJTT為例,入面俾嘅Route係
RJOO-SHTLE Y71 XAC-RJTT

起飛揀SID可以用ASUKA FOUR DEPARTURE & SHTLE TRANSITION,然後駁返上面條Route。
MCDU冇SID入?
simbeef咁渣ga
呢個機場好似無SID咁
似係你AIRAC問題
係咪冇人玩DCS
都話咗整flightsim addon都係短命種 特別早死
VAFS developer又係咁
獌狗死肥仔又係咁
真係估唔到
FSDT 25% off code FSDTSU12
係咪個個轉哂會玩MS冇人玩P3D
我堅持P3D
有冇大佬update完之後wf scenery 個vhhh 三跑變左水上
Same ,死守P3D
你識飛嘅咩platform都一樣
浪費咁多時間做軟件工程師轉嚟轉去
我不如飛多幾個鐘
由msfs未出佢 我已經咁講
十年後先用得落手
你講得岩....所以我飛依隻
玩嘢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞