[Flightsim撚]模擬飛行集中討論區(31)

1001 回覆
11 Like 5 Dislike
嗰間忘記佢啦 無論整邊度都係0速update
Update 10 Delay 2 week or more
[最新燒熄]GSX pro for MSFS released
https://fselite.net/content/fsdreamteam-releases-gsx-pro/
係咪都係同fs2crew嗰個一諂用最好
有冇Ching 會整GSX profile 比 WFSS VHHH ?
bottleneck喺main thread度?
同埋咩resolution同quality
想問下,我addon 飛機入msfs 去到load 入機場就彈game...試左幾架都係咁 上網搵極都搵唔到點解 求指教
會唔會係關你個機場裝左addon事? 有時機場addon會搞到load入去就彈game
到底 Xplane 12 幾時出
多謝你先,機場我冇裝addon... 我試過del 晒community 啲addon 淨係留番架機都會彈
可能要 delete哂所有野再裝過
試下重裝架機?
有冇實際果個addon飛機既名?
flybywire a32nx
好 我試下thanks
果隻唔好係 marketplace入面裝
要用佢自己的 installer更新
唔係就會死 game
正解
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞