[Flightsim撚]模擬飛行集中討論區(31)

1001 回覆
11 Like 5 Dislike
其實都玩得落手既
可能係我要求太高
[最新燒熄]P3D v5.3 hotfix 1 released
https://fselite.net/content/prepar3d-v5-3-hotfix-1-released/
Google Nyogel 767A
我諗佢係用咗呢樣嘢
之前all in FS2020點知咩都冇
個G1000 buggy到連做個touch & go都係咁響don't sink
依家P3D v5有冇咩大伏?

我之前轉FS2020嗰陣
P3D最新仲係v4
香港地景仲係用緊T2G + DragonEye
PMDG 777仲未有PBR texture
依家係咪已經唔同曬?
之前all in FS2020點知咩都冇
個G1000 buggy到連做個touch & go都係咁響don't sink
依家P3D v5有冇咩大伏

我之前轉FS2020嗰陣
P3D最新仲係v4
香港地景仲係用緊T2G + DragonEye
PMDG 777仲未有PBR texture
依家係咪已經唔同曬?

我自己就唔係好覺
HKG已經轉成WFSS
PMDG 777唔清楚 不過我用緊iniBuilds材質
所以我仲停留喺P3D 4.5,so far so good

我諗最緊要諗清楚,玩sim嘅目的
你係想不停裝裝裝做工程師,定飛?

裝嘅時間,已經夠你飛好多個鐘
開台
新西伯利亞(OVB)-雅庫茨克(YKS)
https://www.twitch.tv/videos/1250034634
邊到有多啲龍仔塗裝下載用 好似都只係我個一兩個有啲多嘅又要係咁飛先換到嚟用
你咩機?
as330同fslabs320 321 LR嗰啲P3D
新舊花各一隻夠唔夠
愈多愈好 有彩繪更好
320 好似得新花
321 又係乜都冇
330好似有舊 同架HYB
LR乜都冇
LR冇係正常 真實世界都冇
記錯
應該係B-HP_個D先係
普通neo嚟 非LR
有冇巴打識整self-loading cargo個cabin-layouts
想整大柴/龍仔
我想做plane spotting, 想請問有冇一個view,例如話企喺control Tower 度望㗎?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞