[Flightsim撚]模擬飛行集中討論區(31)

1001 回覆
11 Like 5 Dislike

裝咗插件機場放右邊係咪就係用第三方機場的jetways?
Honeycomb A+B 298gbp沖左
但睇返又怕佢啲膠好易老化

已經有a10個套,boeing定honeycomb好
巴打個a10 joystick sensitivity係點set
唔係好識點先set得啱
大細機有分別,google下鬼佬有教
我部新電腦未砌好所以未開到

Fenix 呢個位應該要入幾多先啱,嗰pfd 陣個msg出嚟
睇片係要改呢個位
[最新燒熄]PMDG計劃開發777X 又要搵個孫燒畀我
https://fselite.net/content/pmdg-confirms-777x-is-in-the-plan/
想請教下stick同throttle用唔同牌子係咪都suppose ok? 我用可thrustmaster tca airbus, 想轉用honeycomb bravo
可以
感謝
想問下有冇ching用緊game pass ultimate stream play flight sim? O唔ok?
[最新燒熄]全球八十億人玩過都冇用 最重要係質素
https://fselite.net/content/microsoft-flight-simulator-celebrates-10-million-pilots/
手多多買左GSX PRO, set個VDGS set到頭痛
拉去右邊係用第三方機場,唔disabled 會有兩套jetway
逐個位set到腦死
仲要改唔到機型,完全係玩死用家
香港vatsim成日無人 短途飛台灣又係無人 只有歐美個邊先多人玩
亞洲冇人玩
就係俾以前嘅鬼佬+Alfred Tang政權玩死咗
聽過近一兩年嘅活動成日響Collision alert
琴日ivao rfe 都比以前少好多人
可能真係少左人玩flight sim
開關啲人飛走曬
其實好撚無聊,學習成本同機器成本高。飛完又冇玩遊戲個種滿足感

唔係有特別目的都唔會想開黎飛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞