Oculus quest 2玩Steam VR討論(15) 要親身感受VR先知有幾立體 睇片睇人玩gameplay係無用

538 回覆
5 Like 2 Dislike
我力推Onward 必買
我得570
岩岩試左V28更新 120HZ 好撚順 用VD推2K 120hz 玩onward
推到
想問係amazon 到買完
過咗佢個退款期有問題係咪最近都係寄美國
同埋暫時有冇人收貨有咩問題出現?

呢樣係咪表示官方寄出黎?
唔知到時Q1有冇得夾硬玩到呢
你用3080?
Geforce now 用唔用到VR 黎玩
暫時咁多人買,Q2好似得1個定2個個controller有問題
amazon出錢叫佢寄返(淨係個controller)美國RMA,換過個controller俾佢
印象中無人係部quest出事,無論係Q1定Q2
當然,你要係同amazon官方買先有RMA運費claim
無記錯既話同第三方經amazon買,RMA運費唔一定同seller R到
但係見過有啲case係個seller會直接退錢費事煩
你張卡推咩game推到120hz? 定係要犧牲畫質?
無 唔洗 geforce now唔支援
set potato 畫面再用steam ss上返2k
即係當普通電腦mon用... geforce now game list內無一隻係VR game
hellsplit arena#6 CLS佬
https://www.youtube.com/watch?v=j0swIe1Fgiw

VR白卡佬
有無玩VRchat
唔玩
應該無咩可能
所有貼圖都upscale左 大食左
airlink好順
想問airlink 有幾大delay?
同埋1070玩pavlov順唔順?
聽人講話latency好低 我自己未有air link

1070玩pavolv係最低要求

我用2060都推唔順
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞