Oculus quest 2玩Steam VR討論(15) 要親身感受VR先知有幾立體 睇片睇人玩gameplay係無用

538 回覆
5 Like 2 Dislike

v28大更新

120hz!
正式官方支援Wifi 連接電腦
即係唔洗買vd?
觀望下先
Arm arm 買左Q2 VD , 咁有冇需要留返...... Rift 已經買左次.....退唔退好?
air link 暫時無人知效能

你決定留唔留VD
你點解會rift買左VD?有無用過先?無用過緊係退,rift版VD係無鳩用嫁
我有rift 用左2年VD , Arm arm 買Q2 1 week ago
咁無得退啦,用左咁耐
我個人覺得唔洗退新既VD,雖然話就話oculus自己出個link wifi
但係仲未有report要點set,好唔好用
最重要係平時link已經多bug過VD好多,link wifi唔通會少bug過link?
都係Keep住 Q2 VD算吧,其實 VD 作者好有Heart 做 VR,Rift 版一直有Keep 更新
真正既無線vr
以前仲有要屌我用stream方式就算係
下星期公佈埋quest 3我即訂
game show 應該無硬件
係,攪錯左
22號會唔會有新機
好大機會唔會有
希望佢AIR LINK 可以解決延遲同畫質問題

唔洗次次拎條線出黎

百幾蚊咁多隻game無人講??
又一個新用家嘅評論

如果你有興趣玩vr你一定唔會後悔 無買錯
只有你買遲左!
Skyrim VR HIGGS Mod 3分鐘無聊gameplay 又玩人對腳
https://www.youtube.com/watch?v=29zKoocIb0Y
係咩即係唔洗再用VD?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞