[WINDOWS] 電腦咁樣算係中毒定比人hack? (9) 冇人開post

355 回覆
11 Like 3 Dislike
笑得咁撚開心一陣自己關撚曬D port都中我就仆街了 (利申:已back up重要野)
笑得咁撚開心一陣自己關撚曬D port都中我就仆街了 (利申:已back up重要野)

咁都中就認命啦巴打
哇,爆成咁真定假
嘩屌,閃得好撚快
電腦大爆炸

同一個位置狂爆

同一個位置狂爆

搞到唔知係部電話有問題定真係爆得咁緊要
安已不
爆到咁 冇update 個d 一定死
只係時間問題
嚟幾日做電腦維修,一萬蚊一單都可能排住隊嚟
爆到咁 冇update 個d 一定死
只係時間問題

世界末日
爆到好誇張
Update咗會唔會中 爆咁勁有啲驚
Update咗會唔會中 爆咁勁有啲驚

我而家都好不安
可能又變種
https://unwire.hk/2017/05/15/new-wannacry-3/tech-secure/
我睇呢篇文話個地圖其實係個switch domain 既回報黎,咁係咪即係呢d show 到出黎既已經係 kill switch 左

如果係個domain回報,咁呢d煙花咁爆會唔會只係有人ddos緊個 kill switch domain
停一個鍾之後爆到七彩,個速度完全同之前嗰幾日唔同,係咪又變咗種
係真唔係啊,一秒幾十部
變撚左
Cerber ransonware
變撚左

呢個舊嘢,真係你自己亂上網先會中
變撚左

上咸網十年都未中過招
今日星期 大家估停到未
https://unwire.hk/2017/05/15/new-wannacry-3/tech-secure/
我睇呢篇文話個地圖其實係個switch domain 既回報黎,咁係咪即係呢d show 到出黎既已經係 kill switch 左

如果係個domain回報,咁呢d煙花咁爆會唔會只係有人ddos緊個 kill switch domain

個網自己有講過原理,中文翻譯係第一頁唔使再估估下
香港定係澳門係咁爆
變撚左

上咸網十年都未中過招

之前時辰未到無事姐,宜家咪中囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞