[WINDOWS] 電腦咁樣算係中毒定比人hack? (9) 冇人開post

355 回覆
11 Like 3 Dislike
其實點解d人會唔裝更新
以前用win7 日日check更新
E+用win10都係咁
各位巴打
頭先google完我都係唔太明
我依家有個新嘅win10 oem key同碟
咁我本身係win7旗艦版(部機顯示係,但我唔知算唔算翻版
依家想用個新嘅oem window10升上去得唔得
聽講oem只可以係新機用
仲有試過win7更新完佢藍mon
咁即係翻版應該
但我依家呢個情況係能唔能夠升到?

如果我係翻版嘅我正仆街抵死對唔住各位

win7升10 好伏咖喎,我係你就直接backup好啲嘢洗機裝10
其實點解d人會唔裝更新
E+用win10都係咁

Postpone

連登仔真係好鬼善忘, 仲一時一樣, 剩係識做羊跟大隊!

前排先屌人做乜唔停咗個auto update較手動;
而家就調L轉嚟講, 點解唔一早set auto update!

總之就「有事鐘無艷, 無事夏迎春.」!
求救 部腦係win8.1想更新返KB4019215,但部腦好耐無更新過,搵極都卡住正在檢查更新,之後我直接裝個patch但又卡住係正在搜尋這部電腦的更新,我del埋datastore但都無用 有無巴打可以幫下手
又想屈北韓
我有少少野想問 大致知道做緊咩 想問下岩唔岩
利申用緊hkbn ac68u
1) 斷左lan線
2) block port 位 (router有加黑名單 window防火牆都有)
3) 有係win7入面加指令熄左SMB1
4) 有裝SP1
5) 裝埋 KB4019264
咁我想問我係咪已經叫做搞掂哂要搞既野+步驟岩?
仲有我想問我做哂以上既野 係咪升上win10穩陣d?
唔該哂
其實點解d人會唔裝更新
E+用win10都係咁

Postpone

而家就調L轉嚟講, 點解唔一早set auto update!

最on9係夾硬要你restart
其實點解d人會唔裝更新
E+用win10都係咁

Postpone

最on9係夾硬要你restart

點解我係熄機先順便update埋既
點解閃得快左咁多
變左種
其實美國應該仲收埋唔少喱啲病毒,得閒「唔小心」流一兩個出去做實點

有唔少人覺得「一開升WINDOWS 10 咪無事囉」

所以唔知點解覺得今次件事同M$有關,想逼下啲用戶升級電腦,填返WINDOWS 10條數。

我估一定有入侵android,ios
特別係 android 碎片化得咁緊要
大把人仲行緊android 4.xx
一出事真係會大檸樂到飛起
求救 部腦係win8.1想更新返KB4019215,但部腦好耐無更新過,搵極都卡住正在檢查更新,之後我直接裝個patch但又卡住係正在搜尋這部電腦的更新,我del埋datastore但都無用 有無巴打可以幫下手

up
其實點解d人會唔裝更新
E+用win10都係咁

Postpone

你係邊到見到我屌人做乜唔停咗個auto update較手動
你又係邊到見到我屌人點解唔一早set auto update
痴撚線

唔好火遮眼先, 唔係話緊你喎!
今晚係咪靜咗 睇圖好似無爆得咁勁
其實美國應該仲收埋唔少喱啲病毒,得閒「唔小心」流一兩個出去做實點

有唔少人覺得「一開升WINDOWS 10 咪無事囉」

所以唔知點解覺得今次件事同M$有關,想逼下啲用戶升級電腦,填返WINDOWS 10條數。

我估一定有入侵android,ios
特別係 android 碎片化得咁緊要
大把人仲行緊android 4.xx
一出事真係會大檸樂到飛起

4.xx算好新架喇, 我仲有幾部機行緊2.xx!

咁多人要中都中哂啦

歐洲又好似爆得好勁

少咗人PK, 你係咪好唔開針?!
都係咁勁

少咗人PK, 你係咪好唔開針?!

咁又唔係,只係覺得出奇咋,又話變咗種但睇落又唔似

一日內 已有近40萬人奶野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞