[WINDOWS] 電腦咁樣算係中毒定比人hack? (9) 冇人開post

355 回覆
11 Like 3 Dislike
啱啱去完旅行番黎HK
想知道而家WannaCry仲係咪會Encryp到未更新既win10?
求好心人講一講

話說琴日我試down最新版既更新
但係唔知點解裝唔到
後尾放手一搏connect wifi check更新
就更新左
但係都唔知page 1講果個version
可唔可以話我知點解
雖然電腦冇乜重要既 但都唔想中wannacry

1607定係1703根本唔重要
重點係你有無指定既KB檔
你真係咁逼切升級最新咩

申手黨
btw 1703已經包含左個update 檔
好似係

我有睇第一頁既 唔好亂話人伸手黨
唔明問下係咪唔得先
但我唔係1703麻

唔係要最新既KB檔
有指定既KB檔已經夠

自己睇返第一頁啦
KB4019472 係 Windows 10 1607 既 May 9, 2017 Update

sor 我係1607 但係KB4019472 呢個檔我裝唔到
電腦入面果個最新檔似係KB3150513
誤會左意思 對唔住

show你既更新List 黎睇下

請問係咪呢個 麻煩你了

仲有其他呢?

睇漏野, sorry
你第二張圖第三行咪裝左

對唔住 打搞哂大家
我都睇漏左呢行
打搞哂
麻煩哂大家了
Bitdefender Total Security 2016 VS WanaCry0r 2.0 TEST
https://www.youtube.com/watch?v=Alf9F4qzBjw
提返樣野
有d破解windows獨立裝update會死機
提返樣野
有d破解windows獨立裝update會死機

會點死法?
停未呀屌
想打機呀
停未呀屌
想打機呀

真係有必要咁驚?
冇睇一日
好似開左2倍速咁爆
冇睇一日
好似開左2倍速咁爆

即係話好多人中左招
但因為佢無加密D file而無人發覺
而D人當無事咁繼續用
停未呀屌
想打機呀

真係有必要咁驚?

未有事即刻backup晒啲資料
無謂斬腳指避沙蟲
停未呀屌
想打機呀

裝linux kvm 就打到機
快到一秒100部電腦中
快到一秒100部電腦中

用呢個開Norse Mode好嘈
https://intel.malwaretech.com/pewpew.html
新聞好似講少左,但其實d煙花勁密,好恐怖
其實依家仲係咪好嚴重
新聞好似講少左,但其實d煙花勁密,好恐怖

閃到lag機 比起之前勁左超多
停未呀屌
想打機呀

真係有必要咁驚?

未有事即刻backup晒啲資料
無謂斬腳指避沙蟲

個passport唔夠位
我部機本身好似有ghost但幾難用
有無一鍵backup既網/sw
想問下各位巴打,如果Win10 64bit 1607 version latest update 係Security Update for M$ Windows (KB4015217) 夠唔夠?

唔敢開router update最新version
Dell XPS13 原生window 8
點樣可以免費裝 window 10?

為左就公司個系統 當時無更新到window 10
Dell XPS13 原生window 8
點樣可以免費裝 window 10?

為左就公司個系統 當時無更新到window 10

有傷殘人士專用update 好似用到
想問下各位巴打,如果Win10 64bit 1607 version latest update 係Security Update for M$ Windows (KB4015217) 夠唔夠?

唔敢開router update最新version

幾日冇追post 依家好似仲多人出事咁嘅
依家快到痴鳩線
嘩 我屌 燒炮仗咁喎
其實個網係真定假
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞