[WINDOWS] 電腦咁樣算係中毒定比人hack? (9) 冇人開post

355 回覆
11 Like 3 Dislike
其實美國應該仲收埋唔少喱啲病毒,得閒「唔小心」流一兩個出去做實點

有唔少人覺得「一開升WINDOWS 10 咪無事囉」

所以唔知點解覺得今次件事同M$有關,想逼下啲用戶升級電腦,填返WINDOWS 10條數。

我估一定有入侵android,ios
特別係 android 碎片化得咁緊要
大把人仲行緊android 4.xx
一出事真係會大檸樂到飛起

4.xx算好新架喇, 我仲有幾部機行緊2.xx!

有部舊機仲行緊2.3
今晚係咪靜咗 睇圖好似無爆得咁勁

咁多人要中都中哂啦

歐洲又好似爆得好勁

好似真係停左

lm
我有少少野想問 大致知道做緊咩 想問下岩唔岩
利申用緊hkbn ac68u
1) 斷左lan線
2) block port 位 (router有加黑名單 window防火牆都有)
3) 有係win7入面加指令熄左SMB1
4) 有裝SP1
5) 裝埋 KB4019264
咁我想問我係咪已經叫做搞掂哂要搞既野+步驟岩?
仲有我想問我做哂以上既野 係咪升上win10穩陣d?
唔該哂
我有少少野想問 大致知道做緊咩 想問下岩唔岩
利申用緊hkbn ac68u
1) 斷左lan線
2) block port 位 (router有加黑名單 window防火牆都有)
3) 有係win7入面加指令熄左SMB1
4) 有裝SP1
5) 裝埋 KB4019264
咁我想問我係咪已經叫做搞掂哂要搞既野+步驟岩?
仲有我想問我做哂以上既野 係咪升上win10穩陣d?
唔該哂

巴打驚未買隻BITD防毒黎用囉 再唔係用30日試用避下風頭先
我想問Win10嘅 kb4019473係受唔受到保護?
好淆鳩
個網冇再閃
個網冇再閃

宜家閃到pk喎 快到flash咁
個網冇再閃

好撚壯觀
痴撚線
突然大爆發
個網冇再閃

好撚壯觀

電話睇都開始lag
個網冇再閃

好撚壯觀

電話睇都開始lag

未見過咁快

咩料 會唔會係有咁多
屌佢頭先停一停係咪想儲埋一野爆
真係放煙花咁款
咩料 會唔會係有咁多

歌神都留意電腦病毒
btw 我都有咁嘅疑問 我一開始以為自己部手機short
真係放煙花咁款

放煙花哪有咁密 你唔好呃我
點解中美都係同一個位瘋狂爆

武漢同矽谷,
好似係兩國既it重地

武漢同矽谷,
好似係兩國既it重地

咩料 會唔會係有咁多

歌神都留意電腦病毒
btw 我都有咁嘅疑問 我一開始以為自己部手機short

我覺得有d fake
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞