勞力士Rolex討論帖

1001 回覆
22 Like 27 Dislike
我隻66換左膠帶喇

第一隻勞,歐水五萬八,新年時入

師兄入得及時

師兄入得及時

全新5萬8?

師兄入得及時

全新5萬8?

個時得,宜家應該唔止

極少撞款

呢隻好正

街出面好似多6神合體

尼隻要幾錢
畢左業出黎做野一段時間,儲到少少錢想買隻藍黑圈藍針
有無巴打知 依家ad係咪連95折都唔做
Btw 其實掙扎緊iwc葡7 定藍針好

著老西返工多既就葡7啦
特別好多又靚

著老西返工多既就葡7啦
特別好多又靚

但我都幾大汗下 同返b2b要成日出field做野,皮帶會唔會好易up臭
本身帶開鋼錶有時都要除一除落黎抹汗
皮帶的確唔come
去歐洲買邊隻好? Budget 50k-80k hkd
去歐洲買邊隻好? Budget 50k-80k hkd

睇你自己想要咩款喎,5-8萬都幾多選擇
有116713 GMT 金鋼 黑藍
submariner有116610LN(黑十)116610LV(綠綠)116613(藍金﹑金黑)
仲有datejust款啦講唔曬,都係自己去選擇
買錶最緊要合眼緣
我想入隻綠玻璃,但係第一隻勞買呢隻好唔好?
同想問下香港買大約幾錢?日本又會唔會平好多?
我想入隻綠玻璃,但係第一隻勞買呢隻好唔好?
同想問下香港買大約幾錢?日本又會唔會平好多?

4萬尾,好像係
submariner真係好柒

d靚仔又要威但又無錢咪買理d再打飛機話無咁高調

其實有啲巴打把口係真係好撚臭
我見過有人揸法拉利帶黑十
個人喜好既野自己鍾意就得

玩錶好多都有隻黑十

黑十真係唔錯
sky dweller black dial 2017 真係好靚
想買隻ROLEX Daytona 116500

係咪一定要食炒價???
黑Sub date 定盲sub好
諗左好耐
窮撚入嚟八卦問問
Rolex最平係咪rolex oyster 6246
早前經過錶鋪見到,標價9000
印象中見過最平,定係仲有其他仲平?
幫朋友問,請問巴打知唔知daytona 116505n 行貨大約咩價位?有冇折扣
想買隻ROLEX Daytona 116500

係咪一定要食炒價???

幫朋友問,請問巴打知唔知daytona 116505n 行貨大約咩價位?有冇折扣

269300 標價,水平好多
黑Sub date 定盲sub好
諗左好耐

盲十不如買刁black bb,
全黑加單紅,好撚好j
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞