勞力士Rolex討論帖

1001 回覆
22 Like 27 Dislike

尋晚去英皇入左隻黑十date送俾老婆

嘩屌,我隻藍黑都唔知等到幾時
有朝早我俾老豆叫醒 話陪我買錶 我心諗你咪走去買Casio既cheap cheap錶 唔好阻住我訓 就叫左佢自己去

結果佢晏就拎左袋野番黎 打開我先知買佢去買Rolex 因為佢冇錶 所以會戴黎番工 為左阻止佢咁做 結果我要買番隻Casio cheap cheap錶俾佢戴

利申:老豆係一名正宗地盤佬 個打扮戴隻Rolex出黎 話真野都未必有人信

要排幾耐

要排幾耐

d blue 個面真係好靚

我呢兩隻應該最冷門啦掛

要排幾耐

d blue 個面真係好靚

無錯 襯埋rubber b 仲正

要排幾耐

藍針先岩
佢都話唔知
請問去14樓換錶面 係咪冇得拎番舊果個?
上年十二月買左隻888既66 68K 等左兩日有貨

一定冇

無,一換一
上年十二月買左隻888既66 68K 等左兩日有貨

宜家好少貨 78k都有人要
請問錶面花左,抹油搞唔搞得掂?定係要成塊玻璃換? 今年3月買,有保養上14樓係咪會平d?
請問錶面花左,抹油搞唔搞得掂?定係要成塊玻璃換? 今年3月買,有保養上14樓係咪會平d?

你係錶面花定玻璃花

無,一換一

請問有冇第二度做抹油係信得過?

老豆隻老爺錶拎去14樓抹話要換埋錶面先肯同佢搞 而我老豆就唔想換

無,一換一

請問有冇第二度做抹油係信得過?

老豆隻老爺錶拎去14樓抹話要換埋錶面先肯同佢搞 而我老豆就唔想換

先達蔣師傅

你係錶面花定玻璃花

Sorry,講到1999,係玻璃花左
新手想入隻explorer2 橙針個隻
想問大約幾錢到

4萬尾
如果較時間個粒野個皇冠唔係向上正唔正常
如果較時間個粒野個皇冠唔係向上正唔正常

正常
想問大約幾錢到

4萬尾

講緊係唔係二手?我都ok

全新
想問大約幾錢到

4萬尾

講緊係唔係二手?我都ok

全新

求地置

上網搵下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞