勞力士Rolex討論帖

1001 回覆
22 Like 27 Dislike
想買隻金鋼撈帶下, 各師有咩好介紹? 自己唔識表。唔洗炒款。只係自用。唔該大家。

咩價錢左右?

613 又口咩價錢?

7萬尾8萬 禁上下
非錶撚

入黎想問下點解你地會好Rolex?

自己一直都唔好錶 覺得有舊野係左手好辛苦

自從有左smart phone 之後更加

自問對rolex真係唔認識

成日覺得就咁眇同其他鋼錶無分別

rolex其實個吸引點係咩

習慣咗唔覺

1.)由細就想要
2.) 當飾物帶架咋
想問下大家,如果喺ad買黑十。最平係咪淨係做到95折?

Walk in正常係
但而家邊到會有95折比你

即係無折 諗住送隻比太太做生日禮物

有相熟sales咪有囉

而家都唔一定有
幾間ad熟客都冇折
想買隻金鋼撈帶下, 各師有咩好介紹? 自己唔識表。唔洗炒款。只係自用。唔該大家。

咩價錢左右?

613 又口咩價錢?

定價91500 94700再折

Walk in正常係

有相熟sales咪有囉

而家都唔一定有
幾間ad熟客都冇折

Walk in正常係

有相熟sales咪有囉

而家都唔一定有
幾間ad熟客都冇折

其他款/硬食囉
其實金剛帶係咪會比人既感覺好老餅?
其實金剛帶係咪會比人既感覺好老餅?

自己鐘意
如果想買隻平民啲俾老豆有無介紹
上星期日係尖沙咀去左幾間都話藍針唔知要排到幾時 臨尾last個間一入去問有無藍針 個呀姐問係咪無折都要先 我即刻狗衝比錢 原來個呀姐話岩岩有一隻 本身係留比個客 但佢臨時岀左trip 結果比我買左

金鋪定錶鋪黎

上星期聽過 加拿芬道 yex watch 有隻藍針

賣左未 有無66

我都係聽人講,無去睇

其實AD留電話係咪都係hea我地
藍黑 66排成個月都無

巴打 留tg傾下

dayjust

dayjust

datejust
新手想買隻全新盲sub,邊到買好
二手通常係邊買?
網上再上行?

上網買賣一定最平
利申:做二手

dayjust

同問

金鋪定錶鋪黎

上星期聽過 加拿芬道 yex watch 有隻藍針

賣左未 有無66

我都係聽人講,無去睇

其實AD留電話係咪都係hea我地
藍黑 66排成個月都無

巴打 留tg傾下

Cw887

同問

搵相熟sales排隊

dayjust

再平民啲就114/115

熟人最盡應該開到9折,參考下。向相熟sales r到幾多就睇巴打你牙力

就係唔想益炒錶佬,寧願去日本買

日本咪又係炒

我搵到人買
9折 行

藍針你有9折我成副身家同你入又點話

真唔真? 你仲要唔要 幫你羅多隻

你之前問人拎過定點,最近這隻炒到好勁喎

超熱賣款式!全新 Rolex GMT-Master II 返貨喇!

左 & 右:全新綠針!Ref: 116710LN,2017年!行貨 "888" Full Set!公價:HK$63,200,特價:HK$57,800!

中:全新藍針!Ref: 116710BLNR,2017年!行貨 "888" Full Set!售:HK$70,800!

你9折咪61xxx,有無禁筍,條友信得過嗎,我自己做錶都大概知行情,我買唔到好閒,你小心被騙就真,希望你唔好話我黑心啦

早兩日搵個sales報價
真係報我9折
尋日變左95折...落一半訂

日本咪又係炒

我搵到人買
9折 行

超熱賣款式!全新 Rolex GMT-Master II 返貨喇!

左 & 右:全新綠針!Ref: 116710LN,2017年!行貨 "888" Full Set!公價:HK$63,200,特價:HK$57,800!

中:全新藍針!Ref: 116710BLNR,2017年!行貨 "888" Full Set!售:HK$70,800!

你9折咪61xxx,有無禁筍,條友信得過嗎,我自己做錶都大概知行情,我買唔到好閒,你小心被騙就真,希望你唔好話我黑心啦

真係報我9折

咁佢間野反應都幾慢

就係唔想益炒錶佬,寧願去日本買

日本咪又係炒

我搵到人買
9折 行

真係報我9折

有95都好好了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞