勞力士Rolex討論帖

1001 回覆
22 Like 27 Dislike
藍底sky dweller 好正,不過真係有排等,門檻低咗不知係好定壞

不好

我都怕會太濫

朋友借比我,堅定流

依家出邊無貨

炒到公價都買唔到
公價好似67300

有折既話我即刻狗衝

無折我都衝
我等緊

有現貨wo

邊到有現貨

第二排右二 888

7月尾8月頭

巴打 邊間錶鋪

18歲 5萬budget 依隻係咪最好選擇?
利申 去瑞士旅行順便買

利申 去瑞士旅行順便買

18歲
5萬Budget
去瑞士旅行

利申 去瑞士旅行順便買

上個月英國買 退埋稅都係4萬

利申 去瑞士旅行順便買

幾平喎

利申 去瑞士旅行順便買

幾平喎

Year 1戴會唔會太成熟,有冇其他選擇,地通又太貴

利申 去瑞士旅行順便買

幾平喎

仆街啦你我都想year1就有得帶 成乜野熟
黎緊會去日本,想問下香港369呢家幾錢隻,真心覺得佢靚,不過好似好多人覺得佢cheap咁

點會cheap, 講得出cheap 係得淨係識sub仔既mk先講得出
正野來

因為返工關係只戴Casio
唔想隻錶成日停完又調星期
諗左好耐買air king 369 定盲sup

最後有一次係飛機見到個爸爸戴盲sup 個外圈靚到dum一聲 至買盲sup算唔算mk 仔
每隻勞都有佢特色架
黎緊會去日本,想問下香港369呢家幾錢隻,真心覺得佢靚,不過好似好多人覺得佢cheap咁

點會cheap, 講得出cheap 係得淨係識sub仔既mk先講得出
正野來

最後有一次係飛機見到個爸爸戴盲sup 個外圈靚到dum一聲 至買盲sup算唔算mk 仔
每隻勞都有佢特色架

盲sup絕對正,
而家d vintage 5513貴到

正野來

每隻勞都有佢特色架

盲sup絕對正,
而家d vintage 5513貴到

盲十唔錯嫁
想放隻15年藍針888,全齊大概咩價?

利申 去瑞士旅行順便買

幾平喎

我覺得會 實有人覺得你父幹/亂fing錢 不如加多少少上ap 肯定冇人夠膽話你太成熟

6萬幾

利申 去瑞士旅行順便買

點解要強調18歲

利申 去瑞士旅行順便買

幾平喎

我覺得會 實有人覺得你父幹/亂fing錢 不如加多少少上ap 肯定冇人夠膽話你太成熟

幾十萬買ap不如加多幾十萬買richard Mille

利申 去瑞士旅行順便買

點解要強調18歲

唔知我年齡點知適唔適合我或者有更多適合嘅介紹

6萬幾

二手窩,都6皮?

利申 去瑞士旅行順便買

點解要強調18歲

唔知我年齡點知適唔適合我或者有更多適合嘅介紹

適唔適合呢d就 你的樣子如何?
不過講真 錶呢d野自己中意就得
初黎報到
最近我老豆搵番隻submariner,但因為擺左好多年無咩點保養,想幫佢整番靚隻錶,但可以點做

對錶無咩認識,只係想幫老豆整

上14樓

呢隻t25黎
無壞既話寨抹油就夠
唔好信14樓,佢實講到你隻錶19幾萬樣野壞

6萬幾

二手窩,都6皮?

你6萬放俾我 我都可能有興趣

6萬幾

二手窩,都6皮?

係咪認真先,留個tg 先
15年尾錶,全齊,可上行

6萬幾

二手窩,都6皮?

係咪認真先,留個tg 先
15年尾錶,全齊,可上行

https://t.me/Nam0428
係外國買到隻panda色Daytona, 返香港賣到幾錢左右?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞