勞力士Rolex討論帖

1001 回覆
22 Like 27 Dislike
黑地 白地 都講明係炒價 什到126600 都係。 巴打 依家唔係你肯等就原價 係個需求大到 唔恨無人比炒價 咁有無理由比原價你
識人 係可以早日拎到隻錶 而唔係原價拎到隻錶 。

心思思 究竟 126600 定gmt 藍黑 定 白地

白地食炒真係太貴
之前搵fd排 早幾日番左隻 問我要唔要

白地食炒真係太貴
之前搵fd排 早幾日番左隻 問我要唔要

你都岩 因為加多少少有116515

咩叫早日
如果買116613LN會唔會好蠢

點解蠢

點解大鋪呢隻同細鋪爭咁遠
我又驚有伏

咩差禁遠

價錢呀 我見到人地細鋪81000左右
周大碌果啲折完比我要89000
差成皮
如果買116613LN會唔會好蠢

點解蠢

點解大鋪呢隻同細鋪爭咁遠
我又驚有伏

咩差禁遠

價錢呀 我見到人地細鋪81000左右
周大碌果啲折完比我要89000
差成皮

行水之分
留名學嘢
想問下係咪而家根本無機會正價或者有折
買到盲sub?
想問下係咪而家根本無機會正價或者有折
買到盲sub?

水貨應該有
唔識撈,諗住買俾囡囡買邊隻好 budget 5萬下有無好選擇?

唔該晒
唔識撈,諗住買俾囡囡買邊隻好 budget 5萬下有無好選擇?

唔該晒

禁重手

唔該晒

禁重手

見你地樓上講的都out budget... 巴打有無好推介?

唔該晒

禁重手

見你地樓上講的都out budget... 巴打有無好推介?

運動勞黎講真係得呢隻襯女仔 其他款真係太陽剛
成日係街見到啲女戴十仔/ GMT 真係好格格不入

都幾好吖
囡囡送刁陀好啦
老婆就無所謂

唔該晒

禁重手

369咪得喔

都幾好吖

No offense 但好似戴左個鐘上隻手都叫好
我覺得啦 40mm以上女仔戴係手真係唔靚..肥閪另計
女仔加隻Cartier ballon bleu 36mm wa即刻加哂分
藍針依家咩價?
早兩年63k 入手左

依家出邊無貨
有海外ad 9 折 有時85 但 要蝕信用咭匯率

都幾好吖

No offense 但好似戴左個鐘上隻手都叫好
我覺得啦 40mm以上女仔戴係手真係唔靚..肥閪另計
女仔加隻Cartier ballon bleu 36mm wa即刻加哂分

唔該晒

禁重手

369咪得喔

369 黑底粉字狗牙圈

唔該晒

禁重手

朱古力面玫瑰色啱女女d
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞