勞力士Rolex討論帖

1001 回覆
22 Like 27 Dislike

Real/fake?

Fake

係咪個放大鏡有D怪?? 咁突咁
一直學緊睇FAKE
想問YM 銀面藍針行貨幾錢邊度有
想問YM 銀面藍針行貨幾錢邊度有

行無.37就有.......

40食水啦
請問你地會唔會買自轉錶盒擺錶?
我好小帶,上完鍊帶一兩日又放低
會唔會好易壞?
請問你地會唔會買自轉錶盒擺錶?
我好小帶,上完鍊帶一兩日又放低
會唔會好易壞?

我都係 要成日教時間
易唔易壞

有無巴打之如果而家要排呢隻要排幾耐?
去東京旅行
有冇咩款可以賺下asia miles?
去東京旅行
有冇咩款可以賺下asia miles?

AD 買到鋼 運動款到得
剛升職,想買第一隻Rolex, 對116600LN有興趣,但發覺好似對比上年貴了很多,請問加左價嗎?
新手入坑
黑十同金鋼(黑金十?)十邊度有得買
行過rolex 周大福嗰d都唔見
如果要排是咪都係去呢d鋪好?
睇款 > 入去 > 落訂 > 等?

水貨有d款我又見唔係平好多
如果揀水貨 邊間信譽好

Btw上gp收是咪點都平d? 但要上行check

Thanks
剛升職,想買第一隻Rolex, 對116600LN有興趣,但發覺好似對比上年貴了很多,請問加左價嗎?

停左產

你攪清楚自己想買咩型號先啦...
想買隻 116613LN或 116713LN , AD 重有冇折?
剛剛又入左隻 116503
請問116660行貨or水貨係幾錢?
請問116660行貨or水貨係幾錢?

黑 好似係88000 藍貴幾千
有無清知道116519LN邊度有現貨
大家如果想買錶
可以搵我
我可以平俾大家
不妨隔下價,都唔會話晒大家時間
我tg:https://t.me/ginhak
大家如果想買錶
可以搵我
我可以平俾大家

AD?

第一勞

第一勞

幾錢入手
大家如果想買錶
可以搵我
我可以平俾大家

邊間鋪?
116508 paul newman面888同水你做到幾錢?
入左

入左

How much
入左

How much

200k
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞