勞力士Rolex討論帖

1001 回覆
22 Like 27 Dislike
新手準備入坑,綠針9折入到算唔算抵?(朋友搭朋友買係AD買)

知道可做到88,9up

俾2點人地賺下都得卦

咩價?

92折

識人?

唔識人齋排92?

識人識人啦

巴打 幫到手

三唔識七就唔好咁r法啦

巴打 你誤會喇 我意思係幫手排,因為排左好耐都無
新手準備入坑,綠針9折入到算唔算抵?(朋友搭朋友買係AD買)

知道可做到88,9up

俾2點人地賺下都得卦

其實近兩個月我都有留意綠針D二手價,講緊有五年保、行貨、95%新淨都53000咁上下,而且多數唔肯上行交收,預期驚餐死,都係加多少少入隻全新好過,有9折算係唔錯

知道可做到88,9up

俾2點人地賺下都得卦

提供參考資料冇壞吖
又唔係我買,何況邊個話88佢冇賺?

有冇位幫我排多隻
正價買 中間水位你地食
有無人知yacht master II 幾錢

知道可做到88,9up

俾2點人地賺下都得卦

提供參考資料冇壞吖

有冇位幫我排多隻
正價買 中間水位你地食

你講綠針?出面AD隨時有現貨架,上星期去過灣仔一間老字號AD馮XX現貨都有最少3隻,現金價98折,你可以去睇睇仲有冇

公價

知道可做到88,9up

俾2點人地賺下都得卦

提供參考資料冇壞吖

有冇位幫我排多隻
正價買 中間水位你地食

你講綠針?出面AD隨時有現貨架,上星期去過灣仔一間老字號AD馮XX現貨都有最少3隻,現金價98折,你可以去睇睇仲有冇

藍針啦
其實去AD留電話排隊,係咪耍人走

如果落訂話排邊隻,係咪一定有

有無巴打會落訂 唔想排假隊on99係度等

知道可做到88,9up

俾2點人地賺下都得卦

提供參考資料冇壞吖

有冇位幫我排多隻
正價買 中間水位你地食

藍針啦

藍針就搵多幾間慢慢排啦
Deepsea D-blue 而家公價係幾錢
Deepsea D-blue 而家公價係幾錢

公價

洗唔洗排
無人戴Datejust

公價

洗唔洗排

大把,水平好多添

公價

洗唔洗排

大把,水平好多添

第一隻撈會唔會買行貨好d

公價

洗唔洗排

大把,水平好多添

第一隻撈會唔會買行貨好d

係真就得啦,個人意見
搵左個fd 個fd 係AD 留隻藍針,正價,唔知幾時先有
我有隻綠針放 有巴打有興趣就tg
https://t.me/YiHiNg

尋晚去英皇入左隻黑十date送俾老婆

Walkin?

Walkin?

識人等左5日度
佢話如果今日唔買要等3個月
不過冇拆

Walkin?

識人等左5日度
佢話如果今日唔買要等3個月
不過冇折
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞