勞力士Rolex討論帖

1001 回覆
22 Like 27 Dislike
巴打們,澳門AD買既888,拎上14樓保養會否當我隻係水貨

澳門買正路係888

澳門買正路係888

但14樓會當係水貨處理
因卡寫澳門,但又888

想買依隻 幾錢到?

澳門買正路係888

但14樓會當係水貨處理
因卡寫澳門,但又888

888係港澳地區

本來唔係想買呢隻

公價定有折?

有折,行貨

116710LN 同 116500 心大心細緊
結果買左依隻

結果買左依隻

新款喎

結果買左依隻

新款喎

靚就靚 但係44錶面好似戴唔慣
留名葡萄

結果買左依隻

新款喎

幾錢買
有無36mm date just同好?
年紀大左鍾意返d阿叔classic款,126234 個d
41mm太粗感覺失左味道,同埋難carry

利申,就30歲瘦撚,已有綠針
有無36mm date just同好?
年紀大左鍾意返d阿叔classic款,126234 個d
41mm太粗感覺失左味道,同埋難carry

利申,就30歲瘦撚,已有綠針

五珠帶唔太靚

結果買左依隻

新款喎

幾錢買

識人 11個

結果買左依隻

新款喎

44錶面點解?

結果買左依隻

新款喎

44錶面點解?

mm

結果買左依隻

新款喎

44錶面點解?

mm

巴打多唔多見手幼嘅人戴44,會唔會覺得好怪

結果買左依隻

新款喎

之前諗住買但係戴上手太大最後買左Daytona
有冇人會買2手勞

結果買左依隻

新款喎

44錶面點解?

mm

巴打多唔多見手幼嘅人戴44,會唔會覺得好怪

咁都要睇你個人大唔大份既 我就好怪 算大份 但係手偏幼 但係戴落去戴慣左又幾岩
有冇人會買2手勞

我覺得車就可以二手 但係錶就不了
有冇人會買2手勞

我算係賣二手勞
間唔中會坐下舖
有冇人會買2手勞

我算係賣二手勞
間唔中會坐下舖

多唔多後生既買?
鍾意44錶面 但係難民手 襯唔起 結果冇買deepsea買左黑十
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞