勞力士Rolex討論帖

1001 回覆
22 Like 27 Dislike
新手一問
平時返工做開粗動野, 出街食飯先會帶下
通常帶上手由佢自動郁返先再較返時間 (較日期要轉好多下, 已經放棄左 )
咁樣有冇問題? 定最好唔帶都keep 住佢轉?

日期 有得轉架嘛 唔好拉到盡
上鏈 同較時間既中間
唔好keep住轉啦。由佢停
帶時再較 但唔好夜晚較(聽講)
新入手,換膠帶無咁土豪

排左一個月多啲

快d有貨啦

咩價?

92折

識人?

唔識人齋排92?
新手一問
平時返工做開粗動野, 出街食飯先會帶下
通常帶上手由佢自動郁返先再較返時間 (較日期要轉好多下, 已經放棄左 )
咁樣有冇問題? 定最好唔帶都keep 住佢轉?

日期 有得轉架嘛 唔好拉到盡
上鏈 同較時間既中間
唔好keep住轉啦。由佢停
帶時再較 但唔好夜晚較(聽講)

唔該巴打
不過我唔係好feel到較日期個格
同埋周xx 教我都係不停轉時針去較日期......
利申 綠針
新手 想入坑 budget 6-8萬 有咩好推介

126334,116710 ,216570,116400

126334,116710 ,216570,116400

唔該哂

66 ,6針。GMT藍黑 ,盲十 ,黑十
放大鏡花左 點攪

新手 多多指教
是否去ad 留電話就叫做排隊?
放大鏡花左 點攪

上行攪係正路選擇
但其實好簡單,用風筒吹下個個位可以自己起出黎,再用膠水痴返佢
當然唔係吹頭用個d風筒啦,建議上行報下價先,貴咪拎出去搵人攪

10點位撞牆撞到花左兩隻狗牙同條邊走左位
請問係咪一定要上行換圈先解決到

換圈好平炸

換圈好平炸

陶瓷圈唔係要成皮野既咩

換圈好平炸

成個換唔平 鋼片圈就平

換圈好平炸

成個換唔平 鋼片圈就平

但我呢隻係陶瓷圈,唔係一定要成個換既咩

換圈好平炸

成個換唔平 鋼片圈就平

但我呢隻係陶瓷圈,唔係一定要成個換既咩

唔使特登換啦,錶咁易碰撞要洗油再搞都未遲

快d有貨啦

咩價?

92折

識人?

唔識人齋排92?

識人識人啦

巴打 幫到手
有無巴打幫到手

啲個叫兩點位唔係十點位

咩價?

92折

識人?

唔識人齋排92?

識人識人啦

巴打 幫到手

三唔識七就唔好咁r法啦
新手準備入坑,綠針9折入到算唔算抵?(朋友搭朋友買係AD買)
新手準備入坑,綠針9折入到算唔算抵?(朋友搭朋友買係AD買)

應該算抵
利申:9up
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞