有冇巴打有玩開銀器?(4)任何牌子都可以討論

1001 回覆
2 Like 0 Dislike

巴打你個條同邊個買?幾錢呀?

係gp同台仔買,650台幣

我而家係西門町 諗住等2點開門上去睇 個個賣500台仔 會否都是空心

我嗰條二千幾台幣喎

我好任性咁係ocean買左條 又係獅子林買左,獅子林啲布有軟有硬 揀硬身啲is ok 會飽滿啲
個老細有啲似古明華 好吹得 以前排左幾年goro's返台灣賣 而家專幫佛牌包殼

ocean 果條幾銀

唔記得1300定1500台仔

我嗰條二千幾台幣喎

我好任性咁係ocean買左條 又係獅子林買左,獅子林啲布有軟有硬 揀硬身啲is ok 會飽滿啲
個老細有啲似古明華 好吹得 以前排左幾年goro's返台灣賣 而家專幫佛牌包殼

巴打方唔方便幫手買條

走左喇衰仔
我聽日都會再係台北9逛 睇下會唔會再經西門町吧
你有無idea想要邊條?你可以去fb睇睇先 我經開幫你買

類似呢隻 https://pic.pimg.tw/yvesxerxes/1494500535-978358158_l.jpg

呢條好似ocean嘅?但佢都有差唔多款的 我經開就睇睇

如果係粗身身少少既 就最好 thank you
今日排2x抽中頭10

買左咩
上面有咩

都算前 咩都仲有 買左上銀amber
今日排2x抽中頭10

買左咩
上面有咩

都算前 咩都仲有 買左上銀amber

有無手鐲

啱啱去旅行買左隻Arizona freedom 毛鐲
好似冇乜人講

好似唔錯喎 幾錢入?

係gp同台仔買,650台幣

我而家係西門町 諗住等2點開門上去睇 個個賣500台仔 會否都是空心

我嗰條二千幾台幣喎

ocean 果條幾銀

咁海鮮既 之前好似講緊幾百台仔

我嗰條二千幾台幣喎

ocean 果條幾銀

咁海鮮既 之前好似講緊幾百台仔

Ocean一路都是呢個價左右(好似係)

訂左一對金銀細羽 又要漫長苦等

巴打 想問下係邊度訂呀?對佢隻分體戒有興趣 ocean睇左實物想周圍quote下價

啱啱去旅行買左隻Arizona freedom 毛鐲
好似冇乜人講

好似唔錯喎 幾錢入?

311xx yen
唔知戴幾耐先變黑

行一行koolook 成地都是血

平過香港?

係呀

之前有巴打提過深水埗大南街不鹿皮繩買,有無話近邊到或者有鋪頭名?
想玩下銀器戒指,想問下巴打有咩好介紹
價錢岩重新手玩既唔太貴
想玩下銀器戒指,想問下巴打有咩好介紹
價錢岩重新手玩既唔太貴

吉原唐草戒
下個月去東京 想入條菊地先金
會唔會有現貨 或者有冇得上網買

得北海道有可能有現貨
網上買日本代理淨係送日本

btw,其實我有條加大先金放緊

巴打
唔去排goros ?
博下運氣?

得北海道有可能有現貨

比個tg我傾下

巴打
唔去排goros ?
博下運氣?

有諗過 但上網睇到到都唔同講法
唔知邊個真

得北海道有可能有現貨

比個tg我傾下

https://t.me/diukuilomo

得北海道有可能有現貨

比個tg我傾下

https://t.me/diukuilomo

diukuilomo

我嗰條二千幾台幣喎

巴打方唔方便幫手買條

走左喇衰仔
我聽日都會再係台北9逛 睇下會唔會再經西門町吧
你有無idea想要邊條?你可以去fb睇睇先 我經開幫你買

類似呢隻 https://pic.pimg.tw/yvesxerxes/1494500535-978358158_l.jpg

呢條好似ocean嘅?但佢都有差唔多款的 我經開就睇睇

如果係粗身身少少既 就最好 thank you

巴打 呢條收唔收貨?
無知一問 唐草鐲有無分正反?
lm
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞