有冇巴打有玩開銀器?(4)任何牌子都可以討論

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
放一條tk 50cm太角連玫瑰點金輪同菊地健
銀鷹扣 有意tg onjjjeff115
如有興趣可小議同幫你洗乾淨

正喎
想知鷲見M羽正價幾多
想知鷲見M羽正價幾多

素羽
想知鷲見M羽正價幾多

依家8舊
想問fa原宿店有無得退稅

入手

舊版毛形刻紋真係靚太多
而且又唔係絕版 佢又會繼續造
點解仲要做所謂新版

入手

舊版毛形刻紋真係靚太多
點解仲要做所謂新版

舊板最大問題係太直
新板改善左呢個問題,但係就有更多其他問題

Btw,我都係唔明點解香港咁多人捧鷲見
請問legend x dc隻聯名毛戒同普通果隻有咩分別?
放一條tk 50cm太角連玫瑰點金輪同菊地健
銀鷹扣 有意tg onjjjeff115
如有興趣可小議同幫你洗乾淨

正喎

有性趣可tg🤤
咁岩路過入黎問下野,新手咩都唔識請見諒

呢排成日聽人講排銀器,見goro's d羽毛好靚,但聽講話goro's 會揀人黎賣,自己成日係日本都未必買到

但我見其他牌子(first arrow's/chrome hearts類)既都幾靚但又唔知點入手

想問下仲有咩牌子其實都值得去買,同埋佢地印第安風既銀器其實係點買點搭?因為我網上見佢地羽毛同條頸鏈似分開買 見人地

可以既話想由入門價錢開始

沒有
咁岩路過入黎問下野,新手咩都唔識請見諒

呢排成日聽人講排銀器,見goro's d羽毛好靚,但聽講話goro's 會揀人黎賣,自己成日係日本都未必買到

但我見其他牌子(first arrow's/chrome hearts類)既都幾靚但又唔知點入手

想問下仲有咩牌子其實都值得去買,同埋佢地印第安風既銀器其實係點買點搭?因為我網上見佢地羽毛同條頸鏈似分開買 見人地

可以既話想由入門價錢開始

大把啦 KEN Larry smith TK.....好多唔同牌子 您可以入下Facebook group 望下先 幾隻牌子都有fb group

入手

舊版毛形刻紋真係靚太多
點解仲要做所謂新版

舊板最大問題係太直

各花入各眼 我係睇中鷲見用opal先入呢條

之前都覺得opal好靚
不過知道粒石耐左會白化之後就放棄左

聯名戒厚身啲 墜手啲 支柄有唐草
當你拎到上手是唔會想買普通版的

真係差好遠
Fb見過聯名戒仲有隻金唐草版
搞到心郁郁想換馬

真係差好遠
搞到心郁郁想換馬

屌 咁撚正
無留意到添

入手

舊版毛形刻紋真係靚太多
點解仲要做所謂新版

舊板最大問題係太直

各花入各眼 我係睇中鷲見用opal先入呢條

之前都覺得opal好靚
不過知道粒石耐左會白化之後就放棄左

粒opal脫水變白都係一個問題 不過我又冇乜所為
平時多d浸水養等佢keep耐d 變左奶白色咪當佢養黑銀器咁玩 都係一個過程黎姐

Opal脫水好似會裂

沒有

有d老手話有
但我上次又冇

沒有

我早半年去有

沒有

有d老手話有
但我上次又冇

要過10000yan?
想問下個輪其實有咩用 如果用皮繩布繩係咪唔洗買

真係差好遠
搞到心郁郁想換馬

屌 咁撚正
無留意到添

聽落好正
諗緊買聯名毛戒定聯名平打戒 巴打有無咩建議
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞