有冇巴打有玩開銀器?(4)任何牌子都可以討論

1001 回覆
2 Like 0 Dislike

原價2700$
Now1800
全新14size
Email: nightplayplay@gmail.com
Leave contact thanks

忘記講,Legend聯名羽毛戒,係dresscode買!
100%全新,係email留contact俾我~~thanks

Push

原價2700$
Now1800
全新14size
Email: nightplayplay@gmail.com

100%全新,係email留contact俾我~~thanks

Push

巴打做咩買完唔戴呀 隻戒好正喎
T&K D毛同鏈遠睇真係同goro's一模一樣
尤其是佢個點金輪+鷹扣真係唔用放大鏡睇都唔知係T&K

啲毛紋爭好遠喎

巴打驗下眼好喎
五排二上,準備回家。

巴打快d開心share入左咩

細角,上銀,大金心x2,皮圈,燒賣袋。 抽得太後得呢D。

算ok啦,起碼搭得埋做一抽
五排二上,準備回家。

我本身已有金繩TQ+點金,本來睇下有無運入到上金TQ。 九月再戰。

正喎 我都想要金心 你打算點襯 同你果2日抽咩

原價2700$
Now1800
全新14size

Push

有興趣 不過唔知自已咩SIZE
呢隻係男SIZE? 邊度可以試自己咩SIZE?

原價2700$
Now1800
全新14size

Push

有興趣 不過唔知自已咩SIZE
呢隻係男SIZE? 邊度可以試自己咩SIZE?

好靚、我都有興趣。
五排二上,準備回家。

我本身已有金繩TQ+點金,本來睇下有無運入到上金TQ。 九月再戰。

正喎 我都想要金心 你打算點襯 同你果2日抽咩

金心應該另外搭條點金開多Set皮繩玩,但諗諗下邊有咁多時間帶。 平時返工又唔戴,返學又唔係日日個衣著都襯Goros。

尼緊7月中都去排隊
想問大約抽到幾多號先上到去?
如果上到佢會有咩表示?
上次去排剩係知抽唔到
咁多位巴打,我黎緊七月會去東京,但係我係新手完全唔識,想問下咁多位 邊一個牌子係東京會有舖頭可以睇到實物?
我剩係知表參道有goro's
感謝巴打們解答
咁多位巴打,我黎緊七月會去東京,但係我係新手完全唔識,想問下咁多位 邊一個牌子係東京會有舖頭可以睇到實物?
感謝巴打們解答

自推
感謝巴打們解答

自推

原宿有FA,TK同少量Larry Smith
涉谷有Arizona Freedom
池袋有Legend
好耐冇見啦咁多位

巴打 條舊版銀爪先金 仲有冇方法買到?

只能夠話佢冇停過做舊版
不過銀爪先金係比較少有,因為利潤較少

係咪可以係佢官網個email 要求佢整? 同大慨幾錢

自推

個個都話自排架啦
除左自己去排根本冇野可以保證一定係堅

上Fb group又係個個都話自排 都唔知有幾多個係真
所以最好都係本店排啦
無咁多時間既去買取店買新品都應該唔會伏

要拎上手睇先知
新手入左隻 TK先金羽毛戒, 有冇巴打知香港邊度有得改size, thanks

要拎上手睇先知

而家做到好撚真
就咁睇都好難分
ken 既銀玫瑰$500買唔買vd
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞