有冇巴打有玩開銀器?(4)任何牌子都可以討論

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
有冇1000樓下推介?

咩都唔講 淨係要人推介 有d難度喎

我依家係日本,想買條男裝頸鏈襯衫,有咩推薦?

First arrow's 夠多分店
買枝箭單戴襯咩都得

不過1000真係難d
掛飾加鍊你都要預2500

今日係fb group搵埋隻右爪
終於齊腳
想放Legend DC聯名羽毛戒同5mm唐草鈪
價錢可議
有性趣tg我
https://t.me/lihkgsilver

有巴打問先知放漏圖
另有差600開到DC VIP 嘅卡8月6到期 睇岩戒/鈪嘅比埋你
如果買毛嘅話
有冇話邊個牌子 手工或者design 靚d
係dc買左條皮繩不停甩毛 有咩方法可在甩少d

甩一排就唔會再甩
如果買毛嘅話

如果買毛嘅話

請問巴打們,你地自己裝&拆條鏈,有無買個特制既鉗?定係用一般尖咁鉗就可以?謝謝

我淘寶淘左隻較眼鏡用嘅鉗 個頭是膠 但嫌佢硬膠 有時會夾唔到 唧左個圈出來
請問巴打們,你地自己裝&拆條鏈,有無買個特制既鉗?定係用一般尖咁鉗就可以?謝謝

我淘寶淘左隻較眼鏡用嘅鉗 個頭是膠 但嫌佢硬膠 有時會夾唔到 唧左個圈出來

我驚用工具箱果d會整花 銀器上面吊住個銀圈

其實花都係在所難免 個銀圈都是消耗品來嘅 用膠頭鉗好難搞 我一邊用膠頭另一邊都用返金屬頭 花少啲囉 都會有少少花
想問一下goro's排隊. 睇post知道有時會請走唔識日文嘅人.
1. 係請走外國人定係請走唔識日文嘅人?
2.外國人識日文會唔會都被請走?
有冇識日文既巴打有經驗? 日文程度去到幾多先無事?
thanks.
想問一下goro's排隊. 睇post知道有時會請走唔識日文嘅人.
thanks.

唔識日文有機會被趕走 無帶passport 肯定趕
新人入post 想請教下大家
我最近買左隻signet ring for pinky
而家想買多隻戴係食指 一樣想要signet ring
想請問大家平時會去邊到搵 或者有咩牌子介紹
上網搵 好多都係custom made既鋪
btw 我呢隻係good vibrations
thanks.

呢樣係答唔實你,係睇個日佢地心情點,所以你知咁Detail都無用,去到日日排就得。

睇見人排左7日都上唔到真係會好灰 .

我驚用工具箱果d會整花 銀器上面吊住個銀圈

搵皺紋膠紙包住個鉗頭或者用紙巾包住夾
脷伸學過少少打金
想問下各位巴打覺得tady&king啲毛點

只可以講我唔太中意

只可以講我唔太中意

鷹都ok既 毛就真係唔掂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞