有冇巴打有玩開銀器?(4)任何牌子都可以討論

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
ken 既銀玫瑰$500買唔買

Ken既玫瑰係點?未見過

銀牌仔咁 tw西門町個間見到 $500有d 貴

昇日屋?
果間都多款,不過係貴
我估應該賣12算到

昇日屋?
果間都多款,不過係貴
我估應該賣12算到

呢間有機會真係想去參觀下。 個老細睇得出好有錢下,成間鋪我諗過半係自己收藏,賺錢買花戴咁。

其實都可能係當showroom
我見d人一係入去吹水 一係參觀下就走
fate.co可唔可以話係短期內都唔會再有?
有無人今日上左vinavast

原價2700$
Now1800
全新14size
Email: nightplayplay@gmail.com
Leave contact thanks

忘記講,Legend聯名羽毛戒,係dresscode買!
100%全新,係email留contact俾我~~thanks

Push

有興趣 不過唔知自已咩SIZE
呢隻係男SIZE? 邊度可以試自己咩SIZE?

男size, 不過14size比較細,可能尺度手指直徑,大約22mm

原價2700$
Now1800
全新14size 直徑大約22mm
Email: arthashk1@hotmail.com

100%全新,係email留contact俾我~~thanks

Push

原價2700$
Now1800
全新14size 直徑大約22mm
Email: arthashk1@hotmail.com

Push

Push
有無人今日上左vinavast

買左個唐草輪
完全唔識銀器
但想買手呃比男朋友
各位有冇好介紹 筆直一千

Tg zayn000

Thx
完全唔識銀器
但想買手呃比男朋友

Tg zayn000

Thx

一千以內可以去潮特
完全唔識銀器
但想買手呃比男朋友

Tg zayn000

Thx

一千好似窄d
預兩千鬆啦
呢到有冇巴打放tk or 鷲見 鷹頭珠

有啊 不過得 一隻 要唔要?
想下鷲見銀爪L原價幾錢
有冇巴打想放鷲見銀爪
呢到有冇巴打放tk or 鷲見 鷹頭珠

有啊 不過得 一隻 要唔要?

想收一對

有無圖睇下?
近期睇緊珠仔
有冇巴打想放鷲見銀爪

留個tg 我有條想放

以前買落 係咪假?比錢交學費

真係唔識分
不過就咁睇又唔會覺得假既
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞