有冇巴打有玩開銀器?(4)任何牌子都可以討論

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
有無巴打戴開chrome hearts?
三千以下嘅手鐲有咩選擇?

現貨選擇係FA同LEGEND

現貨選擇係FA同LEGEND

唔該巴打
新手追完post有三個問題想問大家

1. 如果一條淨銀鍊(即係冇輪冇石冇鈎)去襯條毛會唔會好奇怪?有冇人咁做?

2. 有人介紹過深水埗有間訂造銀鍊既鋪頭 小弟搵唔返可唔可以放多次?

3. 除左fb group同lihkg 仲可以係邊到睇d人點配搭d鍊同埋點襯衫?

唔該咁多位巴打

1. 連鈎都無點扣 如果係資金問題 就用皮繩先啦

2.唔知 等其他人答你

3.ig
新手追完post有三個問題想問大家

1. 如果一條淨銀鍊(即係冇輪冇石冇鈎)去襯條毛會唔會好奇怪?有冇人咁做?

2. 有人介紹過深水埗有間訂造銀鍊既鋪頭 小弟搵唔返可唔可以放多次?

3. 除左fb group同lihkg 仲可以係邊到睇d人點配搭d鍊同埋點襯衫?

唔該咁多位巴打

1. 連鈎都無點扣 如果係資金問題 就用皮繩先啦

2.唔知 等其他人答你

3.ig

1.學巴打話齋用皮繩,怕單調可以用布繩,會有d花紋睇下

2.美藝華,買銀珠唔錯

3.上Fb search返堆銀器牌子已經一堆group
有齊哂買賣同分享

想知HB隻平打鷹戒是咪人手鵰

見到佢d紋真係濕哂

呢隻鷹戒真係好正 我都心郁郁想買

+1 想買但驚太浮誇

細細隻 唔會好誇張

巴打可唔可以up張上手圖黎睇下

出發

呢幅圖睇落無咁幻彩
條先金就快買左一年氧化得幾好
如果大家除左goros之外可以考慮下菊地健

條先金就快買左一年氧化得幾好
如果大家除左goros之外可以考慮下菊地健

我都想買多隻右爪
菊地爪好有霸氣
新手岩岩買左set fate co. 有冇巴打有教學點樣皮繩打結

定位珠
想問下有無巴打喺rinkan買過chrome hearts?
想知佢地係咪二手同埋會唔會有流野?
同埋個價同香港專門店係咪差少少?
想問下有無巴打喺rinkan買過chrome hearts?

佢地CH二手唔貴,但好殘下,睇得出係三四五六手。

其實chrone heart邊到最抵買,一直想入隻十字

香港美國最抵買,我前排去東京係多d款但貴d, 十字呢d定番留返香港買就得

香港美國最抵買,我前排去東京係多d款但貴d, 十字呢d定番留返香港買就得

香港都係好貴
郁下就成皮落樓

香港都係好貴
郁下就成皮落樓

Ch本身定價就唔係平
香港冇稅已經相對係平
如果唔係你上fb收二手好過
小弟新手 之前訂左條ken既tq岩岩到手 想佢快d氧化
想問下你地平時會唔會掛係衫入面比d汗瘋狂焗住佢
小弟新手 之前訂左條ken既tq岩岩到手 想佢快d氧化
想問下你地平時會唔會掛係衫入面比d汗瘋狂焗住佢

我會啊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞