有冇巴打有玩開銀器?(4)任何牌子都可以討論

1001 回覆
2 Like 0 Dislike

樂仔呢套要幾錢

比你估下

真既廿萬, 假既都要十萬

樂仔呢套要幾錢

比你估下

係貴在金扣先金同金牌

有錢都買唔到

樂仔呢套要幾錢

比你估下

係貴在金扣先金同金牌

有錢都買唔到

邊值咁貴

樂仔呢套要幾錢

比你估下

係貴在金扣先金同金牌

有錢都買唔到

呢堆野有錢上買取店一定買到
Goro's 大全入面嗰啲就真係有錢都買唔到

樂仔呢套要幾錢

比你估下

係貴在金扣先金同金牌

有錢都買唔到

唔3有兩條金金心咩?
而家有錢都見唔到
FACEBOOK 一堆人賣假貨 幾時俾人踢爆

最近咪有個成日貼真假教學post 佢自己一次都未上過但又有貨放出黎,又講到保證真品,原來係買取店d貨

Hb Hb

焗過黎?

Yes

係咪效果唔理想可以洗或者抹左佢?

我平時用無印果隻貴金屬布 輕輕抹就甩 但只抹平滑面 焗一次keep2-3 禮拜

一抹會唔會連佢原本燻黑既效果都無埋?

Keep住大力抹就會 但焗出黎果一層輕輕抹就走 所以冇乜影響 加上戴耐左自然都有 到時唔洗再焗

我有隻hb戒戴耐左 自然變黑 想重新養過但唔想無左燻黑 係咪都應該用抹銀布?

Yes

係咪效果唔理想可以洗或者抹左佢?

我平時用無印果隻貴金屬布 輕輕抹就甩 但只抹平滑面 焗一次keep2-3 禮拜

一抹會唔會連佢原本燻黑既效果都無埋?

Keep住大力抹就會 但焗出黎果一層輕輕抹就走 所以冇乜影響 加上戴耐左自然都有 到時唔洗再焗

我有隻hb戒戴耐左 自然變黑 想重新養過但唔想無左燻黑 係咪都應該用抹銀布?

我係通常岩岩新品太白先焗 焗完唔鐘意先抹
未試過重養
戴左咁耐我都唔會再搞佢 抹銀布成日用驚磨蝕
平時細角銀珠果d黑哂就去買錫紙 加熱水 醋 梳打水同鹽浸 浸完新既一樣。但毛同鷹果d唔敢博

原來抹銀布都會磨蝕... 學到野 唔該巴打

有無巴打玩開Rifu呢個牌子
想問下 除左牌子名氣之外 銀器價值係基於邊幾樣因素? 新手 唔太識
有冇人知右上條痕點整走
買左2個月 戴得1-2次 有日拎出黎就咁

有無巴打玩開Rifu呢個牌子
想問下 除左牌子名氣之外 銀器價值係基於邊幾樣因素? 新手 唔太識

手工、品牌、用料
有冇人知右上條痕點整走
買左2個月 戴得1-2次 有日拎出黎就咁

抺銀布試試
其實係香港,邊度/搵邊個買安全?
Facebook group問左好多,價錢相差都幾遠下

邊隻牌子先..?
Goro's?
相熟朋友幫手攞玩手工銀.
中意佢個樣夠RAW
放一條tk 50cm太角連玫瑰點金輪同菊地健
銀鷹扣 有意tg onjjjeff115
如有興趣可小議同幫你洗乾淨

巴打 跳樓價 益下我地
有冇巴打近幾個月去排過Goro's? 有d野想問

1)睇過排頭60先有機會入鋪, 但係排最後幾個有冇機會買到素羽?
2)戴其他牌子(鷲見/菊地/TK) 排隊/上去買野有冇影響? 定係乜都唔戴好D?
黎緊去東京諗住去排下,志在入鋪買條毛朝聖. Thanks

1)睇過排頭60先有機會入鋪, 但係排最後幾個有冇機會買到素羽?
2)戴其他牌子(鷲見/菊地/TK) 排隊/上去買野有冇影響? 定係乜都唔戴好D?

唔好戴任何毛
7十幾都會比手帶
排隊果陣問你識唔識日文最好答識少少 有幸拎到手帶 上網查定d毛既日文讀法

利申 近排去完 排5上2 上金點金一細角回香港

邊隻牌子先..?
Goro's?

係,goros

唔好戴任何毛
7十幾都會比手帶
排隊果陣問你識唔識日文最好答識少少 有幸拎到手帶 上網查定d毛既日文讀法

上2次買到2毛1鏈?
其中一次俾買毛+鏈?
我之前去5日
4炒,1趕,全敗

唔好戴任何毛
7十幾都會比手帶

Thanks 巴打...想問下排5..你幾點開始排?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞