有冇巴打有玩開銀器?(4)任何牌子都可以討論

1001 回覆
2 Like 0 Dislike

無聊試下Goros毛配Fa毛 隻色差好核突

隻FA爪。。。

爪呢家嘢,除左Goro's同Ken其他冇隻掂

不能認同更多
想問下鷲見同tk邊樣毛or十字架好d?
同埋呢2間可以直接本店購入?

個人中意鷲見毛 tk十宇
有條全新細角連鷹勾輪 本身諗住自用 點知放下放下就年幾兩年 皮繩真係吸引好多

+1
皮繩有得串珠
玩開chromeheart 有隻chromeheart crossover rolex
玩開chromeheart 有隻chromeheart crossover rolex

想問下大家啲珠多數邊到買?
將一件原本已經燻黑左既銀器 放入洗銀水 會唔會洗白返?

淘寶 美藝華
實心太貴買唔起

會 但唔建議

會 但唔建議

咁燻黑左既銀器 想重新養過但留返燻黑既效果 應該用抹銀布?

淘寶 美藝華
實心太貴買唔起

我都想知
但係淘寶會唔會信唔過

淘寶 美藝華
實心太貴買唔起

實心幾錢粒

Hb Hb

焗過黎?

Hb Hb

焗過黎?

Yes

係咪效果唔理想可以洗或者抹左佢?
Tiffany算唔算

Hb Hb

焗過黎?

Yes

係咪效果唔理想可以洗或者抹左佢?

我平時用無印果隻貴金屬布 輕輕抹就甩 但只抹平滑面 焗一次keep2-3 禮拜

一抹會唔會連佢原本燻黑既效果都無埋?

樂仔呢套要幾錢

樂仔呢套要幾錢

比你估下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞