有冇巴打有玩開銀器?(4)任何牌子都可以討論

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
想問下好耐之前係HB官網買左野
佢出貨會唔會通知? 定直接等佢送黎?
等左3個月都未有消息

你喺cut寄香港之前訂?

等左3個月都未有消息

寄左會有通告同tracking number
三個月冇好正常啦
之前貨期係九十至一百日
數夠一百日冇消息就email問佢啦
有無巴打試過cut短條鏈
而家覺得長得濟想剪短
等左3個月都未有消息

三個月冇好正常啦
之前貨期係九十至一百日

通告都係email? 我好似係90日
耐到唔係好記得了
等左3個月都未有消息

三個月冇好正常啦
之前貨期係九十至一百日

耐到唔係好記得了

打錯字,係通知,即係email

btw,我今次去日本都有去埋HB
因為已經唔送香港,所以要親身去訂
四個月後再親身去收貨
等左3個月都未有消息

三個月冇好正常啦
之前貨期係九十至一百日

耐到唔係好記得了

四個月後再親身去收貨

唔經香港買? 親身去收貨有d煩喎
等左3個月都未有消息

三個月冇好正常啦
之前貨期係九十至一百日

耐到唔係好記得了

四個月後再親身去收貨

因為想訂custom款

三個月冇好正常啦
之前貨期係九十至一百日

耐到唔係好記得了

四個月後再親身去收貨

因為想訂custom款

巴打你好似入手都幾密

三個月冇好正常啦
之前貨期係九十至一百日

耐到唔係好記得了

四個月後再親身去收貨

因為想訂custom款

巴打你好似入手都幾密

所以成日要賣血
四月尾先係HB訂左隻鷹介寄香港
會唔會唔寄黎
會唔會唔寄黎

係本店

代理得福岡同北海道 福岡冇咩現貨仲要
你去東京不如試下電話落BOOKING上WORKSHOP仲好
一來可以朝聖,二來好彩又可以搵佢整CUSTOM ITEM

求地址 我新手黎

六月頭去東京

巴打幾號

6號

9號去

你去邊度入貨

有無巴打可以教下有咩牌子同有咩分別
想入坑但0知識
想入坑但0知識

唔識追Post同Google?

https://lihkg.com/thread/5480/page/1?ref=ios

日本邊度買

係咪北海道?

我見巴打係直接搵ken整
好葡萄

鷹頭四目。
Goros個隻起碼$50k,仲要好耐無出。 唯有入菊地。

巴打呢隻買左幾錢?

六萬幾Yen

係custom黎? 我見官網得金頭鷹鐲

唔係
定番品,VB都有得訂
會唔會唔寄黎

係本店

四月尾應該冇再接中港台單喎
你訂嗰陣冇問清楚?
想買條50cm點金鏈
除左legend有無推介?
Legend靚但係貴左少少
想買條50cm點金鏈
除左legend有無推介?
Legend靚但係貴左少少

Budget幾多?
https://t.me/Huihuibb
Tg我

代理得福岡同北海道 福岡冇咩現貨仲要
你去東京不如試下電話落BOOKING上WORKSHOP仲好
一來可以朝聖,二來好彩又可以搵佢整CUSTOM ITEM

求地址 我新手黎

六月頭去東京

巴打幾號

6號

9號去

你去邊度入貨

之前去過香港睇FA同一間叫925
最後買左chromeheart
毛真係唔太熟

見之前好多巴打搵
想要可以搵我 講個id證明係巴打 有巴打價
會唔會唔寄黎

係本店

四月尾應該冇再接中港台單喎
你訂嗰陣冇問清楚?

有問寄唔寄香港
師傅助手話可以寄
所以我照寫香港地位

見之前好多巴打搵
想要可以搵我 講個id證明係巴打 有巴打價

pmed

求地址 我新手黎

六月頭去東京

巴打幾號

6號

9號去

你去邊度入貨

之前去過香港睇FA同一間叫925
最後買左chromeheart
毛真係唔太熟

咁你有冇念住去東京邊度買
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞