F1 2021 巴林季前測試討論區 3

1001 回覆
3 Like 5 Dislike
今年有俄仔
佢仲後生 應該仲有機會嘅
始終佢手車又未差到冇資格渣f1嘅我諗
記得開頭唔知 netflix 定邊度讚佢有 asian mix
幫佢 mentally 穏定啲,有火得黎唔會太衝動

點知季尾佢就火都無,變左弱雞,they race me so hard 呢句真係令我以後都唔想係 F1 見到佢 ... 全世界最 top 的 20 個車手位,你講句咁的野出黎 ...
廢秦弱智架
唔知佢憑咩覺得細牛唔應該同大牛鬥
gasly一定想鍊贏你 bin紅牛c
魚雷就想鍊贏你 為今季搵到個位
佢講得呢句野出黎後,無左個位都算自己拎黎,無左佢唔可惜。
情願見GRO都唔想有佢,有時雖然炒得on9加無腦但都仲叫”唔係有gap都唔入呀”
[假架啲Netflix] F1 2021 巴林季前測試討論區 4
https://lih.kg/2449858

開定
而巴林站新po將於下星期三(24/3)開
i think ericsson hit us
有Netflix 你可以開定5
有dts po
f1 po應該冇咁快爆掛
我係咸迷黎
呢度大部分都係咸迷
叻迷都唔小
Kimi, alonso果啲fans
都咁上下年紀啦 邊會成日留言
公公都有fans!
不過我覺得佢好撚慘 比人笑左好耐
Btw 垃圾圖撚有粉
賴呀?
打科興會死 都係果啲人條命唔夠硬咋
老老豆豆
佢本身都已經差d冇得上f1
唔係細牛最後搵返佢佢已經揸緊支支支
由冇得揸到可以揸埋大牛仲有兩個podium
我諗佢都心足
引戰?
一諗到monza條仆街既所作所為就想屌9佢
憑實力拎返嚟嘅點解要屌

馬爻口吾至刂
😧
喺大牛揸一年半拎兩個pod
咁嘅成女績講出嚟都只會俾人笑

就好係揸平治一年都只係拎過兩個分冠咁
點解我會覺得你表面笑緊廢秦
實際笑緊保子
Ching色波
to whom may concern. fuck you
陳恩能個plan有冇包埋f1 live link?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞