F1 2021 巴林季前測試討論區 3

1001 回覆
3 Like 5 Dislike
但無得聽圖賽後講意大利文嘅Radio
我寧願聽唔到
都唔想睇佢被逼害
長播德國歌
又係德國加祖國國歌,不過今次係開心咁聽
老麥個波箱係自己整?
不嬲都係
冇記錯老麥同威記都用自己波箱+M12偈
而馬田就買W11波箱+M12偈
老老實實
對比之下2020 算罰多左咸
austria Q3黃旗無收油
意大利 入pit
俄羅斯練起步
諗得太多喎,Mercedes 點會唔係最快丫 ... 尤其係今年架車應該同上年差唔多,所以各車隊實力應該都無乜分別。但拉利計應該解封左,所以拉利計個 3 隊會上返黎
求下咁多位高抬貴手唔好燈死4萬
佢能夠再次贏到比賽我已經好滿足
表面係罰多咗
實際上對冠軍係冇影響
一樣係咸狗拎
只係扮罰佢而令佢遲少少拎冠軍
再hater都要認
咸手車真係勁既
差啲比人ban
佢無冠?
F1 racism
你真係覺得super fast 可以追得番?

未計車尾下壓力,本身已經無,今年變左負

反而期待老麥同馬田會唔會做到big 3
邊夠膽罰佢停賽
到時又話歧視佢黑人
等睇連燈仔燈到愛快 細牛做BIG3
圖原本冇泊入三甲位,喺pitlane頭已經推車走,跟住直接返車隊office,係FIA派人同四眼佬去揾圖上pod,先有調牌一幕
睇左和牛段onboard 片,佢渣得都好穩定,氣又如果keep 到上年果度火,真係有機會架

今年整體應該會再近啲,好期待,如果黑平真係出事就perfect 池
我覺得要佢變返 champ contender 就無可能
但上返去爭第 3 應該唔難掛?始終有的是資源 ...

車尾下壓力咪岩囉,人地多就 loss 得多,佢就本身無都無 loss 未季中研發唔會負啦

老麥應該 9 成係 Mercedes/RB 外最強,係差在佢同前者可以拉得幾近
上網睇話 downforce contribution 黎計,floor + diffuser 有成 50%,如果佢地 floor 掂而個偷雞 diffuser 又真係勁的話,分分鐘鍊贏埋佢地
望返F1 yt 嗰幾條片,dislike 多過like
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞