F1 2021 巴林季前測試討論區 3

1001 回覆
3 Like 5 Dislike
carlos sainz 做乜
Molamola
透陣睇北倫敦
Kimi會唔會TR爆粗
想問下如果係F1 TV到直接SUB, 無用VPN簡地區既話會有咩問題
係咪會好LAG / 唔順果啲 . . .
Sainz JM9
kimi同辛斯
清好波
無揀地區 你會subscribe唔到f1 TV pro, 得f1 TV access
am咁樣究竟試唔試到野
https://www.youtube.com/watch?v=vp3Xrq975PQ

Nikita Mazepin laughing at Lewis Hamilton's spin
其實netfilx都係想吸引人睇
f1搵netfilx都係想吸引多d人睇f1
所以擺明營造到咁
學星爺話 有咁誇張得咁誇張, 有咁癲得咁癲
呢d唔洗教啦下話
得f1 tv access, 無得睇live
馬屎平拉仇恨真係有一手
原來咁架 . . . 唔該晒你先
sky 有Murray Walker 專輯
RIP
我覺得大牛部車今年更加岩max渣
副偈應該唔差,我見細牛都唔錯
反而佩雷斯就真係要再適應
老麥絕對唔錯,睇4萬發揮 有機 有機砌底大牛
am同平治應該有d野唔夾
無可能3日都整足3日 可能開季前會有更新
細牛我覺得完全對版
拉利今年我覺得同上年一樣 又係尾重
一過快灣一比油好易spin
alfa我覺得真係分分鐘穩過拉利

我諗平治個drivetrain要搞下佢 (唔只PU可靠性 波箱都係)
今年因為改reg 對黑平個影響算大 尾downforce無左好多 又無咩方法去recover
反而拉利副PU叫做正常返啲

今季第二要睇perez搞唔搞得掂部車 如果搞唔掂 分分鐘綠橙平有機爭第2 (當然要benz搞得掂而家個問題)
會唔會俾人罰
垃利2個車手啲招一樣
人哋唔讓就會攬炒
我諗平治個問題唔係問題
佢地上21年pu先有問題
佢一定有20年pu係度
但而家個問題 似乎係pu配波箱會有問題
你睇返老麥係一d事都無
所以我覺得呢個問題應該可以係開季前解決到
至於個尾, 平治應該試第2隻尾
講真17年開始 平治由aero 至 底盤
真係10支隊伍黎講最勁
所以我絕對唔覺得平治會搞唔掂
到開季第一場既Q3你就見到架啦
臨尾圖唔係死turbo咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞