F1 2021 巴林季前測試討論區 3

1001 回覆
3 Like 5 Dislike
做咁多年陰濕嘢

遲早要連本帶利付出代價
點知玩埋今年割禾青走人
不要讓Toto跑了
其實我覺得都係遲早賣盤走人
都玩到爛晒
啲key man就去AM
又打造一支冠軍team
然後升值又賣
養肥咗就殺
玩大富翁之嘛,計好自己有幾多本錢,攤開幾個party出街掃貨,黑平炒D,綠平炒D,六個禮拜後,見高就放。你地連登仔,坐個人埋黎,多雙筷子,無蝕底架

啱啱係Youtube見到呢段片,幾好睇。
Formula 1 Car Development and Production
https://youtu.be/HLj1FU7qNGQ
搵左N年前嘅BMW Sauber嚟做DEMO。
仲有後生嘅Nick Heidfeld。
同手臂延伸一樣
James key 有睇香港新聞
Williams
仲有另一次兩隻手一齊拍檯又係好撚假
個次係19年德國 個陣netflix 有跟 佢應該oscar 演技上身
19年德國站結果係點
唔理佢係咪劇本先
好似冇分
平治用特別livery
正賽保子炒車DNF
咸都有炒 不過只係無左份頭 但係pitstop好鬼耐 再加埋cross pit entry差啲被罰 P10衝線 賽後alfa 2部車比fia罰10s stop and go (race start做左手腳) final classification P9

Max 由頭帶到落尾 圖P2 魚雷P3
死好命先有分
原本應該係P11 唔係P10
然後DTS講到超正面
完全唔覺得平治有輸/失分
呢場係平治hybrid年代其中一場死得最慘烈
如果淨計driver error就僅次於16西班牙
nico 返嚟屌ham狗屎忽得唔得
呢場唔罰corss pit entry 真係公開地黑哨
咸狗鏟草夾硬cut 入去比佢偷足成個圈
如果唔cut佢炒完要行足一個圈先可以入pit換野
雖然話成分鐘柒pit 但係如果佢要碌哂成個圈就唔止一分鐘

咁嘅條件連最低消息+5都無罰仲要保到佢返P9真係黑撚到核爆
整爛份頭同cross pit entry係2件事黎
Cross pit entry係出左SC 決定換唔換軚
不過都同意唔罰係唔合理
anyway就算+5s都係P10 因為2部alfa一齊罰30s
點解我記得係佢炒完之後叫佢ininininin
係咪我記錯
試下係圖或者max 咁樣玩
你估會唔會罰5s就算
佢地起碼要嚟個drive through
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞