F1 2021 巴林季前測試討論區 3

1001 回覆
3 Like 5 Dislike
炒完就唔會stay out同ininininin之間揀啦
一定入去換
成事點睇
點解班MK仔咁鍾意揸康打
https://lih.kg/2447216
咪罰左五秒囉 搞笑?
f1已經由big 3 變左做big 2
估下邊隊走咗
Big 2 係哈同威?
咁18年又唔罰
你話我黑心都係咁話
Whiting重未死果震 啲判罰全部都係對平治最有利
Alfa Romeo走咗,得返Haas同Williams?
差唔多都係紅色嘅
F1 FAQ
1) Netflix 有咩係假架?
-待整合-

2) 威記個Mon 放喺架車到轉灣咪會睇唔到?
轉灣嘅時候車手係唔睇dash 嘅,放喺軚盤上面都唔會睇

3) 香港點睇F1?
用VPN 轉去有F1 TV Pro 嘅地方買,或者join Now

4) 想學F1 技術嘅嘢,邊度有得學?
可以呢到問,或者上Youtube 有幾個Channel 會介紹呢啲嘢(英文為主):
F1 (F1 Technical), ChainBear, Peter Windsor (Craig Scarbs 嘉賓), The Race, Autosport
等其他巴打接力
Netflix
https://www.instagram.com/p/CMZ_yqmBFzy/?igshid=148p7sex70idt

我冰對超級快引擎滿意今年一定係拉利年
inininin係18年德國站
嗌咗佢box但見kimi冇入
所以又叫佢stay out
結果佢有cross pit entry但冇罰
到19年德國站係佢自己撞完牆爛頭鏟
直接cross pit entry入pit
車隊根本冇預佢會咁做+冇預佢換胎
結果先搞咗成分鐘pit出嚟
自膠
將2年撈埋咗
F1 FAQ
1) Netflix 有咩係假架?
1. 四萬同max不和
2. 佩雷斯逼害ocon,ocon好慘
3. 廢圖過氣老屎忽霸住個位,阻住叻上位
-待補充-

2) 威記個Mon 放喺架車到轉灣咪會睇唔到?
轉灣嘅時候車手係唔睇dash 嘅,放喺軚盤上面都唔會睇

3) 香港點睇F1?
用VPN 轉去有F1 TV Pro 嘅地方買,或者join Now(我地唔知恩撚今季有冇得講,想知自己去問佢/now)

4) 想學F1 技術嘅嘢,邊度有得學?
可以呢到問,或者上Youtube 有幾個Channel 會介紹呢啲嘢(英文為主):
F1 (F1 Technical), ChainBear, Peter Windsor (Craig Scarbs 嘉賓), The Race, Autosport
冇人想知你著咩嘢底褲
Inininininin冇罰真係好癡線
呢兩年conditions有啲似
我都撈亂左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞