F1 2021 巴林季前測試討論區 3

1001 回覆
3 Like 5 Dislike
所以我就喺度諗緊究竟心理壓力影響車手表現多啲定係車手同架車嘅相性影響結果多啲,講心理壓力gas 同秦仔就人人都知,但下一個有關聯嘅人我淨係諗到9bo, 特別係19年德國自炒走個櫈仔係壓力下失誤,lec 19 monaco 有壓力都會犯錯炒車,但個圈速都未至於同隊友差太多

但係講相性差導致揸得慢嘅一嚟就已經有圖,18年女人,gro 同19年haas, 飯丼,所以我唔敢咬定係壓力定相性問題
威記可能都有問題,素好似冇上過八波
上唔到8波呢個係關benz較低左個power
斷估起碼少1/6
上年Q係上到330 今年開DRS大約310左右
一上8波即刻keep唔到車速
呢度都見到你
more?
冇記錯嘅話威廉斯好似仲用緊自己波箱,下年先轉Benz波箱
利申,唔100%肯定
https://youtu.be/l042DSKsyFQ?t=1201

What's the point of living in the past
但保子onboard架車好穩定
所以先成日話咸扮嘢
Testing Day Three Classification

Testing Days Statistics

Pre-Season Testing Sorted Results
上年冬測平治跑咗903圈(4,204 km)
粉平782圈(3,640 km)

今年冬測平治跑304圈(1,646 km)
綠平314圈(1,700 km)

少咗一半有多
但係上年6日 其實一日計唔係差太遠
事實上係營造得好成功
吸引到路人之餘本身d fans又會照睇
就算呢到d巴打屌佢拍得偏頗
19號套野一出咪又係第一時間9衝去睇
掌你咀!亂講野!
拉利19叻先勁!

麥同威冇用咁多Benz件
麥有速度證明Benz PU冇問題
所以一係兩隊Benz share既parts 出事
一係佢哋知架車有潛力做火星
低調扮廢以免俾FIA 周
上年仲深信係垃逼害圖
而家覺得係佢個4屆已經用晒d運
我又唔太擔心
而家睇黎唔係aero問題
而係副偈
機件問題,Show唔到佢能力啫。
用曬啲運,依家變左黑氣石
燈撚埋正廠隊係佢最後既貢獻
之前年年冬測冠軍又唔見佢拎WDC
無事既,我圖世一
攞十屆WDC都冇問題啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞